BRÄNDISTA

Repêchage ® erikoisuus

1970- luvulla löysi Repêchage perustaja ja johtaja Lydia Sarfati meriveden ja merilevän ihmeelliset ihoa uudistavat ja ravitsevat ominaisuudet. Tutkimuksiin vedoten, loi Sarfati vuonna 1980 perustan innovatiivisille Repêchage ihonhoitotuotteille. Sarfatin tutkimukset osoittivat, että merilevä sisältää todella voimakkaita tehoaineita- 12 vitamiinia ja mineraalia, 42 hivenainetta sekä 18 aminohappoa- jotka kosteuttavat, tasapainottavat ja uudistavat ihoa, antaen kauniin hehkun!

Repêchage on kehittänyt yli 20 merilevään perustuvaa ihonhoitosarjaa jokaiselle ihotyypille ja yli 100 tuotetta sekä ammatti- että kotikäyttöön.

Tuotteissaan käytettävä merilevä kerätään kestävästi Ranskassa Brittany rannikolla ja Usa:ssa Maine rannikolla. Käyttäessään erityistä merilevän suodatusmenetelmää, kehittää Repêchage tuotteitaan 50,000 neliömetrisessä ISO 9001- sertifikoidussa tuotantolaitoksessa Secaucusessa, New Jersey’ssa.

Ammattilaisille, kylpylöihin ja kauneushoitoloihin on Repêchage kehittänyt yli 40 hoitoa. Muun muassa Four Layer Facial (4- kerroksinen kasvohoito), joka on yksi brändin tunnetuimmista hoidoista. Tämä Lydia Sarfatin kehittämä kylpylähoito on yksi maailman ylellisimmistä.
Harpers & Queen Magazine on kuvaillut Four Layer Facial- hoitoa näin: “Parhaista parhain koko maailmassa!” ja Iso Britannian Cosmopolitan on nimennyt kyseisen hoidon tämän vuosisadan parhaaksi!

Repêchage on saatavilla vain parhaissa kylpylöissä, kauneushoitoloissa sekä ammattilaisissa ihonhoitoklinikoissa. Repêchage- sanan alkuperä on Ranskasta ja tarkoittaa ”toinen mahdollisuus”. Lupaamme Sinulle parasta kasvohoitokokemusta sekä toista mahdollisuutta kauniin ihon saavuttamiseen!

Tule ja nauti kauneudesta Repêchagen kanssa!

Minun omistautuminen Sinulle!

Ollessaan työskennellyt kosmetologina ja ammattilaisten ihonhoitotuotteiden kehittäjänä yli 40 vuotta, olen täysin omistautunut tehokkaimman ihonhoidon kehittämiseen sekä asiakkaille että ammattilaiskäyttöön.

Ihonhoitotuotteiden kehittäminen on minulle yhtä kuin ruuanlaitto perheelleni- vain parhaat ainesosat merestä ja maaperältä voivat taata parhaan tuloksen. Juuri sen takia kutsun Sinut nauttimaan kauniista ihosta ja meidän tuotteista, jotka ovat valmistettu kestävästi kerätystä merilevästä- “merikaviaarista”, yhdistettynä kaikista tehokkaimpiin ainesosiin, joita maaperä tarjoaa meille. Asiantuntijana tunnet varmasti hetkessä sen, miten erityinen Repêchage on! Olkoon kyseessä kuiva, rasvoittuva tai ikääntyvä iho, meidän tuotteet saavat aikaan näkyvän muutoksen- tämä on lupaukseni Sinulle! Jos tämä on Sinun ensimmäinen kokemuksesi ammattimaisen ihonhoitosarjan kanssa, niin onnittelen Sinua! Aloitat huipulta!

Tervetuloa Tervetuloa Repêchage kauneuden maailmaan!

Lydia Sarfati

IMG_98558rev (1)
IMG_9946 tone_jpg (2)
Shopping Cart
Scroll to Top