Merilevä – Kauniin ihon salaisuus

Kauneus merestä!

Olemme yhdistäneet merkittävät terveyttä ja kauneutta tuovat edut, joita merilevä sekä parhaat luonnon ainesosat maapallolla tarjoavat meille. Käytämme yksinkertaisesti maailman tehokkaimpia kaavoja ihon- ja vartalohoidon sekä kosmetiikan luomiseen. Repechage on merilevään perustuvien ihonhoitotuotteiden ensimmäisiä edelläkävijöitä ja kehittäjiä Yhdysvalloissa. Olemme kehittäneet ihonhoitosarjan jokaiselle ihotyypille, kiinteytystä kaipaavasta herkkään ihon asti.

Meidän EcoCert- merilevä on kestävästi kasvatettu ja kerätty puhtaassa merivedessä Brittany rannikolla Ranskassa ja Maine rannikolla Yhdysvalloissa, tämän jälkeen käsitelty USA’ssa käyttäen Repechage patentoitua teknologiaa.

LAMINARIA DIGITATA
Ruskea merilevä, jota löytyy laskuveden ylemmässä ja matalassa meriympäristössä. Juuri tämä EcoCert- levä on luonnollisten vitamiinien lähde sisältäen 12 vitamiinia (mukaanlukien B12 , C, E, K ja beetakaroteeni), 18 aminohappoa sekä 42 hivenainetta.

CODIUM FRAGILE SUBSP. ATLANTICUM
 Vihreä merilevä, jota voi löytää 1 cm tai jopa monen metriin syvyydestä merivedestä. Tämä levä kasvaa kiinnitettynä kiviin ja sitä löytyy laskuveden aikaan matalasta merivedestä. Tämän levän versot ovat putkilomaiset ja haarautuneet, niillä on ihoa sileyttävä ja pehmentävä ominaisuus.

ASCOPHYLLUM NODOSUM
Ruskea merilevä, joka sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, fukoidaania sekä algiinihappoa.

ULVA COMPRESSA 
Vihreä levä, jonka lehdet näyttävät putkilomaisilta. Levällä on ihoa rauhoittava vaikutus.

AHNFELTIA PLICATA
Punainen merilevä Hawaii saariston rannikolta, auttaa pehmentämään ja silottamaan ihoa.

IMG_1236

ULVA LACTUCA
Vihreä merilevä, jota löytyy laajasti koko maailmassa, sisältää elastiinia ja on aosiini-entsyymin lähde. Auttaa heleyttämään ihoa.

ACCHARINA LATISSIMA
Atlantin valtameren ja Tyynimeren matalassa ja kylmemmässä meriympäristössä löytyvä ruskealevä. Sisältää runsaasti algiinihappoa, hivenaineita, vitamiineja ja mineraaleja.

FUCUS VESICULOSUS
Ruskealevä, jota kerätään laskuveden aikaan matalasta meriympäristöstä. Sisältää runsaasti vitamiineja, fukoidaania ja algiinihappoa.

PORPHYRIDIUM SSP. – MICRO ALGA
Punanen yksisoluinen merilevä, joka sisältää runsaasti korvaamattomia rasvahappoja sekä B,C- vitamiineja.

LITHOTHAMNIUM CALCAREUM
Punainen runsasmineraalinen merilevä.

PELVETIA CANALICULATA
Atlanti valtameren itä- osassa kiviin kiinnittyvä ruskealevä.

SPIRULINA
Sisältää luonnollista karoteenia, E-vitamiinia, B-12 vitamiinia, magneesiumia, sinkkiä, aminohappoja sekä on hyvä antioksidantti- uudistaa ihosoluja.

Shopping Cart
Scroll to Top