ODOTAMME SINUA MEIDÄN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI!

Olemme jatkuvasti etsimässä parhaita yhteistyökumppaneita- kosmetologeja, hoitoloita ja kylpylöitä.

Repéchage tarjoaa tuotteita ja hoitoja sekä alan ammattilaisille että asiakkaille, joiden toiveena on päivittäinen tehokas ja luotettava ihonhoito.

Kerro meille

 • Miten pitkäaikainen kokemus Sinulla on kosmetologina/ hoitolan- tai kylpylän omistajana?
 • Kuinka monta hoitohuonetta Sinulla on?
 • Onko Sinulla jo olemassaoleva asiakaskunta?

  Yhteystiedot: info@repechagebeauty.com

tule kumppaniksi

Miksi Repêchage?

 • Sana Repêchage tarkoittaa ”pelastus, toinen mahdollisuus” ja on kauniin ihon sekä Teidän menestyksekkään yrityksen avain.
 • Repêchage on Yhdysvaltalainen ammattilainen ihonhoitobrändi, joka on kehittänyt luonnolliset merilevään perustuvat tuotesarjat kaikille ihotyypeille (myös couperosa ja rosacea- iho). Repêchage on edustettu hoitoloissa ja kylpylöissä yli 40 valtiossa koko maailmassa ja on omistautunut ammattilaisen ihonhoidon kehittämiselle. Tuotteemme ja hoidomme ovat saaneet maailmalla paljon tunnustusta ja palkintoja.
 • Repêchage tuotteet perustuvat 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön sekä brändin perustajan ja johtajan, kokeneen kosmetologin Lydia Sarfatin käytännön kokemukseen.
 • Repêchage tarkastaa koko tuotantoketjua alkaen merilevän keräämisestä, patentoidulla metodilla käsittelystä paketointiin ja myyntiin saakka, varmistakseen korkea laatu kaikissa vaiheissa. Tuotteiden kehittäminen ja tuotanto tapahtuu New Jersey’ssä Yhdysvalloissa Repêchage ISO- sertifikoidussa tehtaassa.
 • Repêchage tuotteet ovat tuotettu luonnollisista ainesosista ja ympäristöystävällisesti– ne eivät sisällä parabeenejä, eivät aiheuta allergioita eivätkä ole testattu eläimillä.
 • Repêchage on kehittänyt ainutlaatuisen pakkausratkaisun, joka on tehokas ja helppokäyttöinen sekä asiakkaalle että kosmetologille- kaikki yhteen hoitoon tarvittavat annokset ovat valmiiksi mitattuja ja pakattu annospusseihin, jotta ammattilainen laatu ja parhaat tulokset olisivat taattu sekä tuotteiden varastohallinta olisi mahdollisimman helppo ja tarkka.
 • Repêchage on luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa perusteellisia tuotekoulutuksia ja konsultaatioita Teidän yrityksen edistämiseksi yhteistyössä brändimme kanssa.
 • Repêchage kehittää ja täydentää tuotteita jatkuvasti ja mahdollistaa Teidän asiakkaille myös tulevaisuudessa saada käyttöön uusimmat saavutukset ihonhoidossa.

Miksi merilevä?

Merilevä on muinainen merikasvi, joka sisältää korkeata meriveden konsentraatiota ja kuten myös merivesi, se muistuttaa ihmisplasmaa. Tämä on syy, miksi ihomme ottaa merilevän ravitsevat ominaisuudet näin hyvin vastaan- se on kuin ylellinen buffetpöytä, josta iho ottaakaiken tarvitsevaansa! Merilevä sisältää 12 vitamiinia ja mineraalia, 18 aminohappoa sekä 42 hivenainetta. Merilevää on täydellinen ainesosa ihonhoidossa, sillä se kosteuttaa, tasapainottaa, syväpuhdistaa, uudistaa ihosoluja, tarjoaa iholle happea sekä on tehokkaasti kiinteyttävä.

Tarjoamme 

 1. Repêchage luonnollisia kasvo- ja vartalohoitotuotteita kylpylähoitoja varten perustuen hinnastoon.

Tarjous sisältää muunmuassa seuraavia Repêchage kasvohoitoja, jotka ovat pakattu yhteen hoitoon tarvittaviin annoksiin. Lue lisää kasvohoidoistamme TÄSTÄ.
Kasvohoitojen kesto on 15-90min riippuen hoidosta. Valikoimastamme löytyy myös express hoitojen konsepti.
Tarjous sisältää seuraavia Repêchage vartalohoitoja, josta voit lukea lisää TÄSTÄ 
Vartalohoitojen kesto on 30-90min riippuen hoidosta.

           2. Yksityiskohtaiset ohjeet sekä kasvo- että vartalohoitoja varten, hoidon tuloksen ja laadun takaamiseksi joka kerta.           
           3.
Repêchage myyntituotteet asiakkaan kotihoitoon.
           4. Markkinointituki

Shopping Cart
Scroll to Top