Vartalohoidot

Hunaja-kaura vartalohoito

Repêchage vartalo-kauneusrituaali hunajalla sekä kauralla ja mantelilla tarjoaa ylellisen kokemuksen ja hemmottelun. Hunaja-kaurahoito hemmottelee vartaloa täydellisesti- uskotaan, että jo kuningatar Kleopatra otti maitokylpyjä, saadakseen silkinsileän ihon. Juuri sellaisen kokemuksen tarjoaa Repêchage ihanteellinen kuoriva vartalonaamio, joka sisältää mantelin, kauran ja ihoa ravitsevan hunajan lisäksi antioksidanttista puhdistusmaitoa oliivilehden uutteella. Ylellinen rituaali, joka luo kauneutta ja hyvinvointia.

Suklaa-espresso vartalohoito

Suklaa- espresso vartalohoito on täydellinen nautinto, joka hellii vartaloa ja tarjoaa ihanteellisen aromaterapeuttisen rentoutuksen. Suklaan vaikutus ihon kauneudelle on merkittävä, sillä se pehmentää, ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Lisäksi on tieteellisesti todistettu suklaan stimuloiva vaikutus endorfiinin- eli onnenhormonien tuotannolle vartalossamme. Antioksidanttiset espressopavut sekä runsasti vitamiineja sisältävä Madagaskarin vanilja tuovat esiin ihosi parhaan hehkun samalla kun hedelmien AHA- hapot kuorivat ihoa hellävaraisesti ja uudistavat ihoa!

repechage

Granaattiomena & Karpalohoito vartalohoito

Tämä lumoavan kirkkaanpunainen hoito on nuorekkaan ihon salaisuus!
Antioksidanttinen granaattiomena taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, lisäten ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Runsaasti c- vitamiiniä sisältävä omena edistää ihon kollageenituotantoa ja karpalo auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ruokosokeri sekä hedelmien AHA- hapot kuorivat kuolleet ihonsolut hellävaraisesti antaen tulokseksi silkinsileän ihon!

Peppermint Sea Twist- minttuinen vartalohoito

 Virkistävä ja kiinteyttävä vartalohoito, jossa yhdistyvät minttuöljy ja tuore merilevä, jotka stimuloivat, uudistavat ja syväpuhdistavat ihoa. Hoito parantaa verenkiertoa ja hoitaa tehokkaasti kipeitä, jumiutuneita lihaksia. Hoitoon sisältyy ylellinen merilevävoide, joka antaa iholle silkkisen kosketuksen ja virkistyksen!

 Matcha & Sitruunaruoho vartalohoito

Repechage Matcha & Sitruunaruoho- vartalohoito tarjoaa kokonaisvaltaisen hemmottelun sielulle ja iholle. Aromaattinen sitruunaruoho sekä antioksidanttinen Matcha tee syväpuhdistavat kehoa, viilentävä Aloe Vera sekä hedelmien AHA- hapot kirkastavat ja kuorivat ihoa hellävaraisesti. Kauniin kirkas iho, kevyt olo ja rauhallinen mieli!

Sea Salt- merimineraali- vartalohoito

Syväkuoriva hoito, jossa Kuolleenmeren suolat syväpuhdistavat ja ravitsevat ihoa merimineraaleilla samalla, kun merilevä ja oliiviöljy antavat täydellisen kosteutuksen. Hoidon jälkeen olosi on energisoitu ja ihosi raikkaan hyvinvoiva.
*Hoidon antibakteriaaliset ja syväpuhdistavat ominaisuudet tekevät siitä tehokkaan taistelijan selkä-aknea tai kuivan kutiavaa ihoa vastaan!

Seaweed Body Contouring- vartalohoito

Euroopan klassiseen Thalasso terapiaan perustuvassa vartalohoidossa käytämme Laminaria Digitata sekä Ascophyllum Nodosum- merilevää, minttua sekä kaoliinisavea. Naamio kiinteyttää ihoa, taistelee tehokkaasti selluliittia vastaan sekä poistaa kehosta ylimääräisen nesteen. Naamion vaikutusajaksi kääritään vartalo kultaiseen kelmuun, joka lievittää stressiä ja rentouttaa jumittuneita lihaksia. Hoito sisältää kuivaharjauksen, joka kuorinnan lisäksi tehostaa ihon kollageenin- ja elastiinin muodostumista.

IMG_1236
Shopping Cart
Scroll to Top