Kasvohoidot

Repechage Four Layer Facial – Ylellinen anti-age kasvohoito, joka kiinteyttää ja syväkosteuttaa

 Aikakauslehti Cosmopolitan on nimennyt tämän Repechage tunnetuimman kasvohoidon vuosisadan parhaaksi!
Tunne kerros kerrokselta puhdasta Eurooppalaista ja Yhdysvaltalaista merilevää, joka syväpuhdistaa, tasapainottaa ja tekee ihosta ihmeellisen kiinteän.
Nauti viilentävästä merilevänaamiosta ja sitä seuraavasta runsasmineraalisesta lämmittävästä naamiosta, joiden tuloksena on täydellinen rentoutus sekä wow- efekti.
Ihosi on hoidon jälkeen hehkuvampi ja nuorekkaampi!

Repechage tooted

Repechage Vita Cura 5 Phase Firming Facial-  Kiinteyttävä kasvohoito kypsälle iholle

Vita Cura viisiosainen kiinteyttävä kasvohoito kuivalle ja kypsälle iholle.
Entsymaattinen mikrohionta luo tasaisen ihonsävyn. Viilentävä Spirulina merilevänaamio yhdistettynä kahteen erilaiseen hierontaan sekä pentapeptidit auttavat kiinteyttämään ja silentämään ihoa. Lopuksi iholle levitetään ihosolujen uusiutumista tukeva Vita Cura Opti Lift- seerumi.

Repechage Miracle Biolight Facial- Vähentää pigmenttiläiskiä ja antaa tasaisen ihonsävyn

 Kasvohoito, joka vähentää tummia läiskiä ja hyperpigmentaatiota, ylläpitäen samalla ihon herkkää tasapainoa. Ihonsävyn heleyttämiseen ja tasoittamiseen käytetään glykolihappoa, tehokkaita antioksidantteja sekä luonnollisia kasveja, kuten Gotu Kola, kamomilla ja vesimeloni. Hehkuvan ja tasaisen lopputuloksen antaa ainutlaatuinen merileväyhdistelmä.

Repechage Hydra Dew Express Lift Treatment- Syväkosteuttava hoito kuivalle tai himmeälle iholle 

Tämä syväkosteuttava, kiinteyttävä hoito on kuivan ja himmeän ihon pelastus!
Repechage Hydra Dew naamio sisältää mineraaleja ja peptidejä, jotka syväkosteuttavat ja tasoittavat juonteita tehokkaasti. Beetakaroteeni, B-vitamiini, kalsiumi, magnesiumi ja raudan mineraalit ravitsevat ja elvyttävät ihoa.

Repechage Seaweed Treatment- Kosteuttava ja hehkua antava kasvohoito kaikille ihotyypeille

 Kasvohoito, joka antaa hetkessä hehkuvan ja virkeän ihonsävyn. Hoito sisältää rentouttavan kasvohieronnan runsasvitamiinisellä C-seerumilla sekä viilentävän ja rauhoittavan merilevänaamion, joka kosteuttaa, kiinteyttää juonteita ja tasoittaa samalla myös ihonsävyä. Naamio sisältää 42 mineraalia, 18 aminohappoa ja 12 vitamiinia. Täydellinen hemmottelu jokaiselle ihotyypille.

7I0A0279 (1)

Repechage Hydra 4 Red Out– Rauhoittava kasvohoito couperosa- ja rosaceaihon hoitoon

 Tämä antioksidanttinen kasvohoito sisältää merilevästä löytyviä vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita ja aminohappoja. Hoito kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta, samalla vähentäen ihon herkkyyttä ja stressiä. Hoito sisältää hopeakuula- hieronnan, joka rauhoittaa ja vähentää punoitusta. Tuloksena on tasainen ja hyvinvoiva iho.

Repechage Hydra Medic Acne Facial- Aknehoito

 Kasvohoito ongelmalliselle ja rasvoittuvalle iholle, jossa esiintyy komedoja, aknea tai epätasaisuutta. Aknehoito, joka antaa nopeita tuloksia! Hoito syväpuhdistaa, vähentää talineritystä, rauhoittaa ja palauttaa ihon kosteustasapainon.

Repechage Fusion Express- hoidot: Matchafina, Chocofina, Berryfina-
Luonnollinen kasvohoito kaikille ihotyypeille

Ihanteellinen pikahoito, joka rauhoittaa mieltä ja stimuloi aisteja.
Fusion kasvohoidot ovat sopivia myös lapsille ja nuorille!

Matchafina eli matcha tee- kasvohoito sopii herkän ihon puhdistamiseen ja rauhoittamiseen, vähentää punoitusta.

Chocofina kasvohoito, joka sisältää luonnollista, erittäin puhdasta kaakaojauhetta- syväkosteuttaa ihoa, parantaa ihon verenkiertoa ja tekee ihosta ihanteellisen sileän.

Berryfina kasvohoito sopii yhdistelmäiholle, joka on helposti rasvoittuva. Mustikka, mansikka ja punajuuri sisältävät runsaasti A- ja C-vitamiineja, jotka palauttavat ihon tasapainon, kiinteyttävät ihoa ja pienentävät ihohuokosia, samalla kuorien ihoa hellävaraisesti.

repechage
opti-firm

Repechage Opti- Firm silmähoito

 Peptideillä rikastettu silmähoito taistelee tehokkaasti tummia silmänympäryksiä, turvotusta ja ryppyjä vastaan. Opti- Firm hoito perustuu uusimpaan ihonhoito-teknologiaan ja sisältää ainesosia, jotka estävät ihon ikääntymistä ja suojaavat sitä ympäristön haittavaikutuksilta.

Tuloksena on näkyvästi vähemmän ryppyjä ja kirkas katse!

Shopping Cart
Scroll to Top