Vartalohoidot

Nainen istuu valkoisella alustalla, päällään vartalonaamio. Hän katsoo sivulle, ja hänen hiuksensa ovat suorat ja taakse vedetyt.

Repechagessa kehonhoitomme tarjoavat virkistävän kokemuksen, joka huolehtii sekä ihostasi että hyvinvoinnistasi. Nauti erilaisista rauhoittavista hoidoista, hunaja- ja kaurarituaaleista stimuloiviin merilevähoitoihin, joista jokainen on suunniteltu jättämään ihosi raikkaaksi, sileäksi ja hehkuvaksi.

Hunaja-Kaura Vartalohoito

Repêchagen vartalonhoitorituaali hunajan, kauran ja mantelien kanssa tarjoaa ylellisen kokemuksen ja hemmottelun. Hunaja-kaura -hoito hemmottelee kehoa täydellisesti – uskotaan, että jopa kuningatar Cleopatra otti maitohauteita saadakseen silkkisen sileän ihon. Repêchagen ihanteellinen kuoriva vartalonaamio, joka sisältää manteleita, kauraa ja ihoa ravitsevaa hunajaa sekä antioksidanttista puhdistusmaitoa oliivinlehtiuutteella, tarjoaa juuri tällaisen kokemuksen. Ylellinen rituaali, joka luo kauneutta ja hyvinvointia.

Suklaa-Espresso Vartalohoito

Suklaa-espressovartalohoito on täydellinen nautinto, joka hemmottelee vartaloa ja tarjoaa ihanteellisen aromaterapeuttisen rentoutuksen. Suklaan vaikutus ihon kauneuteen on merkittävä, sillä se pehmentää, ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Lisäksi suklaan stimuloiva vaikutus endorfiinien eli onnellisuushormonien tuotantoon kehossamme on tieteellisesti todistettu. Antioksidanttiset espressopavut ja vitamiinirikasta Madagaskarin vaniljaa tuovat ihosi parhaan hehkun esiin, kun taas hedelmien AHA-hapot kuorivat ja uudistavat ihoa hellävaraisesti!

Nainen istuu valkoisella alustalla, päällään vartalonaamio. Hän katsoo sivulle, ja hänen hiuksensa ovat suorat ja taakse vedetyt.
Henkilö istuu, vartalo käärittynä tiheään sidokseen. Vaaleanvärinen tausta.

Granaattiomena & Karpalohoito Vartalohoito

Tämä lumoavan kirkkaanpunainen hoito on nuorekkaan ihon salaisuus! Antioksidanttinen granaattiomena taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, lisäten ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Runsaasti c- vitamiiniä sisältävä omena edistää ihon kollageenituotantoa ja karpalo auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ruokosokeri sekä hedelmien AHA- hapot kuorivat kuolleet ihonsolut hellävaraisesti antaen tulokseksi silkinsileän ihon!

Peppermint Sea Twist- Minttuinen Vartalohoito

Virkistävä ja kiinteyttävä vartalohoito, jossa yhdistyvät minttuöljy ja tuore merilevä, jotka stimuloivat, uudistavat ja syväpuhdistavat ihoa. Hoito parantaa verenkiertoa ja hoitaa tehokkaasti kipeitä, jumiutuneita lihaksia. Hoitoon sisältyy ylellinen merilevävoide, joka antaa iholle silkkisen kosketuksen ja virkistyksen!

Matcha & Sitruunaruoho vartalohoito

Repechage Matcha & Sitruunaruoho- vartalohoito tarjoaa kokonaisvaltaisen hemmottelun sielulle ja iholle. Aromaattinen sitruunaruoho sekä antioksidanttinen Matcha tee syväpuhdistavat kehoa, viilentävä Aloe Vera sekä hedelmien AHA- hapot kirkastavat ja kuorivat ihoa hellävaraisesti. Kauniin kirkas iho, kevyt olo ja rauhallinen mieli!

Sea Salt-, Merimineraali- Vartalohoito

Syväkuorintahoito, jossa Kuolleenmeren suolat puhdistavat ja ravitsevat ihoa merimineraaleilla, kun taas merilevä ja oliiviöljy tarjoavat täydellisen kosteutuksen. Hoidon jälkeen tunnet olosi energiseksi ja ihosi on raikas ja terve. Hoidon antibakteeriset ja syväpuhdistavat ominaisuudet tekevät siitä tehokkaan taistelijan selän aknea tai kuivaa, kutiavaa ihoa vastaan!

Kirkkaanvihreä levä oksalla vedessä rannalla, luonnollinen osa ihonhoitotuotteiden valmistuksessa.

Seaweed Body Contouring- Vartalohoito

Klassiseen eurooppalaiseen Thalasso-terapiaan perustuvassa vartalonhoidossa käytämme Laminaria Digitata- ja Ascophyllum Nodosum -levää, minttua ja Kaolin-savua. Naamio kiinteyttää ihoa, taistelee tehokkaasti selluliittia vastaan ja poistaa ylimääräistä nestettä kehosta. Naamion vaikutuksen aikana keho kääritään kultakalvoon, joka lievittää stressiä ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Hoitoon sisältyy kuivaharjaus, joka kuorinnan lisäksi edistää kollageenin ja elastaanin muodostumista ihossa.

Kirkkaanvihreä levä oksalla vedessä rannalla, luonnollinen osa ihonhoitotuotteiden valmistuksessa.

Löysitkö Jotakin, Joka Vastaa Ihosi Tarpeisiin?

Kaikki tuotteet löytyvät klikkaamalla alla olevaa kauppa-painiketta:

Ja jos haluat varata ajan, voit tehdä sen helposti valitsemalla lähelläsi olevan kylpylän käyttämällä kylpyläpaikannintamme:

Shopping Cart
Scroll to Top