BRÄNDISTA

Repêchage ® Erikoisuus

1970-luvulla, Repêchagen perustaja ja johtaja Lydia Sarfati löysi meriveden ja merilevän ihmeelliset ihon uudistavat ja ravitsevat ominaisuudet. Viitaten tutkimuksiin, vuonna 1980 Sarfati loi perustan innovatiivisille Repêchage ihonhoitotuotteille. Sarfatin tutkimukset osoittivat, että merilevä sisältää erittäin voimakkaita aktiivisia ainesosia – 12 vitamiinia ja mineraalia, 42 hivenainetta ja 18 aminohappoa – jotka kosteuttavat, tasapainottavat ja uudistavat ihoa, antaen kauniin hehkun!

Repêchage on kehittänyt yli 20 merileväpohjaista ihonhoitosarjaa jokaiselle ihotyypille ja yli 100 tuotetta sekä ammatti- että kotikäyttöön.

Heidän tuotteissaan käytetty merilevä kerätään kestävästi Ranskassa Bretagnen rannikolta ja Yhdysvalloissa Mainen rannikolta. Erityistä merileväsuodatusmenetelmää käyttäen, Repêchage kehittää tuotteitaan 50,000 neliömetrin ISO 9001 sertifioidussa tuotantolaitoksessa Secaucusissa, New Jerseyssä.

Repêchage on kehittänyt yli 40 hoitoa ammattilaisille, kylpylöille ja kauneussalongeille. Mukana on muun muassa Four Layer Facial, joka on yksi merkin tunnetuimmista hoidoista. Tämä Lydia Sarfatin kehittämä kylpylähoito on yksi maailman ylellisimmistä. Harpers & Queen Magazine on kuvannut Four Layer Facial -hoitoa seuraavasti: ”Maailman paras!” ja Iso-Britannian Cosmopolitan on nimennyt sen vuosisadan parhaaksi hoidoksi!

Repêchage on saatavilla vain parhaissa kylpylöissä, kauneussalongeissa ja ammattimaisissa ihonhoitoklinikoissa. Sanan repêchage alkuperä on Ranskasta ja tarkoittaa ”toinen mahdollisuus”. Lupaamme sinulle parhaan kasvohoitokokemuksen ja toisen mahdollisuuden saavuttaa kaunis iho!

Tule ja nauti kauneudesta Repêchagen kanssa!

Nainen hymyilee, koskettaen poskeaan, sileä iho ja terve hehku, taustalla vaaleansininen sävy.

Minun Omistautuminen Sinulle!

Työskenneltyäni kosmetologina ja ammattilaistason ihonhoitotuotteiden kehittäjänä yli 40 vuoden ajan, olen täysin omistautunut kehittämään tehokkaimpia ihonhoitotuotteita sekä asiakkaille että ammattilaisille.

Ihonhoitotuotteiden kehittäminen on minulle kuin ruoanlaittoa perheelleni – vain parhaat ainesosat merestä ja maasta voivat taata parhaat tulokset. Juuri siksi kutsun sinut nauttimaan kauniista ihosta ja tuotteistamme, jotka on valmistettu kestävästi kerätystä merilevästä – ”meren kaviaarista”, yhdistettynä kaikkiin tehokkaimpiin ainesosiin, joita maa meille tarjoaa. Asiantuntijana huomaat nopeasti, kuinka erityinen Repêchage on! Olipa kyseessä kuiva, rasvainen tai ikääntyvä iho, tuotteemme tuovat näkyvän muutoksen – tämä on lupaukseni sinulle! Jos tämä on ensimmäinen kokemuksesi ammattilaistason ihonhoitosarjasta, onnittelut! Aloitat huipulta!

Tervetuloa Repêchage-kauneuden maailmaan!

Lydia Sarfati

Nainen hymyilee, koskettaen poskeaan, sileä iho ja terve hehku, taustalla vaaleansininen sävy.
Nainen tummanvihreässä mekossa, jolla on punainen huulipuna ja kultainen kello, hymyilee vaaleansinisen taustan edessä.

Haluatko kokea merilevän voiman ja sen, kuinka se voi muuttaa ihosi tuntua?

Kaikki tuotteet löytyvät klikkaamalla alla olevaa kauppa-painiketta:

Ja jos haluat varata ajan, voit tehdä sen helposti valitsemalla lähelläsi olevan kylpylän käyttämällä kylpyläpaikannintamme:

Shopping Cart
Scroll to Top