Odotamme Sinua Meidän Yhteistyökumpapaniksi!

Olemme Jatkuvasti Etsimässä Parhaita Yhteistyökumppaneita - Kauneudenhoitajia, Hoitokoteja ja Kylpylöitä.

Repêchage tarjoaa tuotteita ja hoitoja sekä alan ammattilaisille että asiakkaille, jotka haluavat tehokasta ja luotettavaa ihonhoitoa päivittäin.

Kerro meille…

Kuinka paljon kokemusta sinulla on kosmetologina/kampaamon tai kylpylän omistajana? Kuinka monta hoitohuonetta sinulla on? Onko sinulla jo olemassa oleva asiakaskunta?

Yhteystiedot: finland@repechagebeauty.com

Kosmetologi keskustelee asiakkaan kanssa ja kirjaa muistiinpanoja Repechage-hoitohuoneessa, jossa on hyllyillä ihonhoitotuotteita.

Miksi Valita Repêchage?

 • Sana Repêchage tarkoittaa ”pelastusta, toista mahdollisuutta” ja on avain kauniiseen ihoon ja menestyvään liiketoimintaasi.
 • Repêchage on Yhdysvalloissa toimiva ammattilaisihonhoitomerkki, joka on kehittänyt luonnollisia merileväpohjaisia tuotesarjoja kaikille ihotyypeille (mukaan lukien couperosa- ja rosacea-iho). Repêchage on edustettuna kauneushoitoloissa ja kylpylöissä yli 40 maassa ympäri maailmaa ja on omistautunut ammattilaisihonhoidon kehittämiseen. Tuotteemme ja hoitomme ovat saaneet paljon tunnustusta ja palkintoja ympäri maailmaa.
 • Repêchage-tuotteet perustuvat 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön sekä merkin perustajan ja johtajan, kokeneen kosmetologi Lydia Sarfatin käytännön kokemukseen.
 • Repêchage tarkastaa koko tuotantoketjun, merilevän keräämisestä, patentoidulla menetelmällä tapahtuvaan jalostukseen, pakkaukseen ja myyntiin varmistaakseen korkean laadun kaikissa vaiheissa. Tuotteiden kehitys ja tuotanto tapahtuvat New Jerseyssä, Yhdysvalloissa, Repêchagen ISO-sertifioidussa tehtaassa.
 • Repêchage-tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista ainesosista ja ovat ympäristöystävällisiä – ne eivät sisällä parabeeneja, eivät aiheuta allergioita eikä niitä testata eläimillä.
 • Repêchage on kehittänyt ainutlaatuisen pakkausratkaisun, joka on tehokas ja helppokäyttöinen sekä asiakkaalle että kosmetologille – kaikki yhteen hoitokertaan tarvittavat annokset on valmiiksi mitattu ja pakattu annospusseihin, jotta ammattilaislaatu ja parhaat tulokset taataan ja tuotteiden varastonhallinta on mahdollisimman helppoa ja tarkkaa.
 • Repêchage on luotettava kumppani, joka tarjoaa perusteellista tuotekoulutusta ja konsultointia edistääkseen yritystäsi yhteistyössä merkkimme kanssa.
 • Repêchage kehittää ja täydentää tuotteitaan jatkuvasti ja mahdollistaa asiakkaidesi käyttää tulevaisuudessakin ihonhoidon viimeisimpiä saavutuksia.
Nainen levittää ruskeaa kasvonaamiota kasvoilleen lastalla, yllään valkoinen kylpytakki.

Miksi ihosi on onnellinen Repechage-ihonhoitotuotteiden käytön jälkeen?

Merilevä on muinainen merikasvi, joka sisältää suuren määrän merivettä ja muistuttaa, kuten merivesi, ihmisen plasmaa. Tämä on syy siihen, miksi ihomme vastaanottaa merilevän ravitsevat ominaisuudet niin hyvin – se on kuin ylellinen buffetpöytä, josta iho ottaa kaiken tarvitsemansa! Merilevä sisältää 12 vitamiinia ja mineraalia, 18 aminohappoa ja 42 hivenainetta. Merilevä on täydellinen ainesosa ihonhoidossa, sillä se kosteuttaa, tasapainottaa, syväpuhdistaa, uudistaa ihosoluja, antaa iholle happea ja on tehokas kiinteyttämään.

Tarjoamme...

 1. Repêchage luonnolliset kasvojen ja vartalon hoitotuotteet spa-hoitoihin hinnaston perusteella.

  Tarjous sisältää muun muassa seuraavat Repêchage kasvohoidot, jotka on pakattu annoksiin, jotka tarvitaan yhteen hoitoon. Lue lisää kasvohoidoistamme TÄÄLLÄ.

 • Kasvohoitojen kesto on 15-90 minuuttia riippuen hoidosta.
 • Valikoimassamme on myös pikahoitojen konsepti.
 • Tarjontaamme kuuluvat seuraavat Repêchage-vartalohoidot, joista voit lukea lisää TÄÄLTÄ.
 • Vartalohoitojen kesto on 30-90 minuuttia riippuen hoidosta.

2. Yksityiskohtaiset ohjeet sekä kasvo- että vartalohoitoihin, jotta hoidon tulos ja laatu voidaan taata joka kerta.   

3. Repêchage-myyntituotteet asiakkaan kotihoitoon.

4. Markkinointituki

Ota yhteyttä jo tänään ja tarjoa henkilökohtaisia, luonnollisia hoitoja ja tuotteita, jotka hyödyttävät liiketoimintaasi ja asiakkaitasi.

Tule Repêchagen kumppaniksi ja tarjoa korkealaatuista ihonhoitoa asiakkailesi.

Sähköposti:

finland@repechagebeauty.com

Puhelin:

+372 520 5200

Shopping Cart
Scroll to Top