Hydra Dew Pure Facial Essence Mist – Rauhoittava ja Kosteuttava Kasvovesi 120ml

82,00 

Hydra Dew Pure Rauhoittava ja Kosteuttava Kasvovesi yhdistää seerumin ja suihkeen, tarjoten raikasta hehkua ja virkistystä ihollesi.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA DEW PURE RAUHOITTAVA JA KOSTEUTTAVA KASVOVESI?

Hydra Dew Pure Rauhoittava ja Kosteuttava Kasvovesi on ainutlaatuinen hybridi ihonhoitoserumi ja kosteuttava kasvosuihke, joka sisältää Mastiikkaveden ansiosta kasteenraikasta hehkua ihollesi milloin tahansa.

KENELLE SE ON?

Tämä tuote on suunnattu niin miehille kuin naisille, jotka haluavat palauttaa ihonsa nuorekkuuden ja raikkauden luonnollisesti ja tehokkaasti.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Suihkuta kasvoille tarpeen mukaan päivän aikana. Sopii käytettäväksi meikin päälle tai ilman meikkiä virkistämään ihoa.

MIKSI SE TOIMII?

Sisältää ravitsevaa Laminaria Digitata -leväuutetta ja kosteuttavaa hyaluronihappoa, yhdistettynä aloe veraan ja luonnollisiin kasviuutteisiin, jotka tarjoavat välitöntä hydratointia. Luonnolliset eteeriset öljyt, kuten ruusu, sitrus ja geranium, rauhoittavat ihoa ja tuovat sille välitöntä hehkua.

UKK

 • Soveltuuko Facial Essence Mist meikin päälle?

  Kyllä, Facial Essence Mist voidaan suihkuttaa suoraan meikin päälle. Se auttaa asettamaan meikin ja tarjoaa lisäkosteutusta ja hehkua ilman, että se häiritsee meikin pysyvyyttä.

 • Kuinka usein voin käyttää Facial Essence Mist -kasvosuihketta?

  Voit käyttää Facial Essence Mist -kasvosuihketta tarpeen mukaan koko päivän ajan. Se on ihanteellinen tuote virkistämään ihoa, erityisesti kuivissa olosuhteissa tai ilmastoiduissa tiloissa.

 • Voinko käyttää Facial Essence Mist -tuotetta herkällä iholla?

  Kyllä, Facial Essence Mist on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Sen luonnolliset ainesosat, kuten aloe vera ja eteeriset öljyt, rauhoittavat ja virkistävät ihoa hellävaraisesti.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Pistacia Lentiscus (Mastiksi) Kuminvesi, Pentyleeniglykoli, Laminaria Digitata -uute, Chamomilla Recutita (Matricaria) Kukkauute, Propaani-1,2-dioli, Aloe Barbadensis -lehtimehujauhe, Panthenoli, Salvia Officinalis (Salvia) Lehtiuute, Melissa Officinalis Lehtiuute, Natriumhyaluronaatti, Tussilago Farfara (Leskenlehti) Kukkauute, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) Lehtiuute, Equisetum Arvense -uute, Biosakkaridi kumi-1, Epilobium Angustifolium Kukka/Lehti/Varsi-uute, Natrium PCA, Fenoxyetanoli, Glyseriini, Etyleksyyliglyseriini, Kaliumsorbaatti, Tetranatrium Glutamaatti Diatsetaatti, Natriumbentsoaatti, Sitruunahappo

Shopping Cart
Scroll to Top