Hydra Dew Pure Gentle Foaming Cleanser – Hellävarainen Puhdistusvaahto 150ml

58,00 

Repechage puhdistusvaahto hellävaraiseen puhdistukseen. Ravitsee kuivaa, herkkää ihoa leväuutteilla ja luonnollisilla kasviuutteilla.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ SE ON HYDRA DEW PURE HELLÄVARAINEN PUHDISTUSVAAHTO?

Hydra Dew Pure Hellävarainen Puhdistusvaahto on suunniteltu tarjoamaan tehokas puhdistus kuivalle ja herkälle iholle aiheuttamatta ärsytystä. Se sisältää kolmea valikoitua leväuutetta, jotka ravitsevat ihoa, sekä luonnollisia kasviuutteita kuten lumpeen ja kauran leseiden uutteita, jotka auttavat vähentämään ärsytyksen näkymistä.

KENELLE SE ON?

Tämä tuote on ihanteellinen henkilöille, jotka kamppailevat herkän ihon kanssa ja etsivät hellävaraista mutta tehokasta puhdistustuotetta.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Käytä tuotetta aamuin illoin. Levitä kostutetulle iholle, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

MIKSI SE TOIMII?

Tuote yhdistää ravitsevat merileväuutteet ja rauhoittavat kasviuutteet, tarjoten syvän puhdistuksen ilman kuivattavaa vaikutusta. Sisältää 100% puhtaita ja luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka jättävät ihon raikkaaksi ja nuorekkaaksi.

UKK

 • Mitä etuja leväuutteet tarjoavat tässä puhdistustuotteessa?

  Leväuutteet tarjoavat monia etuja Hellävaraisessa puhdistusvaahdossa. Ne ovat tunnettuja niiden ravitsevista ominaisuuksista, auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojavat ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Leväuutteet sisältävät myös antioksidantteja, jotka auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan, edistäen näin ihon terveyttä ja nuorekkuutta.

 • Soveltuuko tämä tuote kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle?

  Hellävarainen puhdistusvaahto on erityisesti kehitetty herkälle iholle, mutta se sopii kaikille ihotyypeille. Sen koostumus, joka sisältää leväuutteita ja luonnollisia kasviuutteita, kuten lumpeen ja kauran leseiden uutteita, auttaa vähentämään ihoärsytystä ja ravitsemaan ihoa jokaisella käyttökerralla.

 • Voinko käyttää Hellävaraista puhdistusvaahtoa päivittäin?

  Kyllä, Hellävarainen puhdistusvaahto on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Sen luonnolliset ja rauhoittavat ainesosat, kuten merilevä- ja kasviuutteet, tekevät siitä sopivan tuotteen sekä aamuin että illoin käytettäväksi. Se puhdistaa ihon tehokkaasti aiheuttamatta kuivuutta tai ärsytystä.

Ainesosat

Water/Aqua/Eau, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Disodium Lauroamphodiacetate, Lauryl Glucoside, Pentylene Glycol, Laminaria Digitata Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Codium Tomentosum Extract, Nymphaea Alba Flower Extract, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Guaiacum Officinale Wood Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Propanediol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Limonene, Citric Acid,

Shopping Cart
Scroll to Top