Hydra Dew Pure Starter Collection – Aloituskokoelma

82,00 

Hydra Dew Pure™ Aloituskokoelma tarjoaa syväkosteuttavan aloituspakkauksen, joka palauttaa herkän ihon nuorekkuuden ja raikkauden.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA DEW PURE ALOITUSKOKOELMA?

Hydra dew pure Aloituskokoelma – 5 Minikokoista Tuotetta on Hydra Dew Pure™ -sarjan aloituspakkaus, joka sisältää viisi kodin ihonhoitotuotetta kätevässä aloituskokoisessa paketissa. Tämä kokoelma auttaa kosteuttamaan ja palauttamaan ihon ulkonäköä käyttäen dermatologisesti arvioituja ja kliinisesti todistettuja kaavoja, jotka sisältävät luonnollista Mastiksin vettä Egeanmeren Chios-saarelta, Camellia Japonica -siemenöljyä, Repêchage®’n yksinoikeudella kestävästi hankittua leväuutetta ja muita hyödyllisiä kasviperäisiä ainesosia.

KENELLE SE ON?

Tämä kokoelma on suunnattu niille, jotka etsivät tehokasta mutta hellävaraista aloitusta päivittäiseen ihonhoitorutiiniinsa. Tuotteet sopivat erinomaisesti kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Aloita puhdistamalla kasvot Hydra Dew Pure™ Gentle Foaming Cleanserilla, jonka jälkeen suihkuta kasvoille Hydra Dew Pure™ Facial Essence Mistä. Levitä Hydra Dew Pure™ Facial Moisturizer päivisin ja Hydra Dew Pure™ Night Cream iltaisin. Viimeistele rutiini levittämällä Hydra Dew Pure™ Eye Contour Cream silmänympärysiholle.

MIKSI SE TOIMII?

Tuotteiden yhdistelmä tarjoaa syvää kosteutusta ja uudistumista ihon rakenteessa. Luonnolliset ainesosat ja tieteellisesti todistetut kaavat toimivat yhdessä palauttaakseen ihon nuorekkuuden ja raikkauden.

UKK

 • Mitä hyötyä on luonnollisista ainesosista Aloituskokoelmassa?

  Luonnolliset ainesosat, kuten Mastiksin vesi ja Camellia Japonica -siemenöljy, tarjoavat syvää kosteutusta ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Ne auttavat myös rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta, mikä tekee ihonhoitorutiinistasi miellyttävämmän ja tehokkaamman.

 • Miten aloitan Hydra Dew Pure™ -sarjan käytön?

  Aloita puhdistamalla kasvot Gentle Foaming Cleanserilla, jonka jälkeen käytä Facial Essence Mistia kosteuttamaan ja valmistamaan iho seuraavia tuotteita varten. Päivisin levitä Facial Moisturizer ja iltaisin Night Cream. Viimeistele hoito levittämällä Eye Contour Cream silmänympärysalueelle.

 • Onko Aloituskokoelma sopiva herkälle iholle?

  Kyllä, Aloituskokoelma on erityisesti suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Tuotteet ovat dermatologisesti arvioituja ja sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa ilman ärsytystä.

Shopping Cart
Scroll to Top