Hydra Dew Pure Deep Moisturizing Oil – Syväkosteuttava öljy 50ml

168,00 

Hydra Dew Pure Syväkosteuttava Öljy ravitsee ihoa Laminaria Digitata -leväuutteen ja luonnon öljyjen avulla, tehden ihosta sileän ja pehmeän.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA DEW PURE SYVÄKOSTEUTTAVA ÖLJY?

Hydra Dew Pure Syväkosteuttava Öljy on ainutlaatuinen kasvoöljy, joka yhdistää puhtaan Laminaria Digitata -leväuutteen, voimakkaan Mastic-öljyn Egeanmeren Chios-saarelta, luomu Cannabis Sativa -siemenöljyn ja Camellia Japonica -siemenöljyn. Se auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteussuojan ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

KENELLE SE ON?

Tämä tuote on suunniteltu niille, jotka haluavat palauttaa ihonsa luonnollisen kosteustasapainon ja saavuttaa sileän, pehmeän ihon.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä öljyä kasvoille tai vartalolle tarpeen mukaan. Käytä hierontaöljynä tai kosteuttaa erityisiä ihoalueita.

MIKSI SE TOIMII?

Hydra Dew Pure Syväkosteuttava Öljy sisältää yhdistelmän ravitsevia öljyjä ja antioksidantteja, jotka tunkeutuvat syvälle ihoon, kosteuttaen ja elvyttäen sitä tehokkaasti.

UKK

 • Miten usein Syväkosteuttavaa Öljyä tulisi käyttää saavuttaakseen parhaat tulokset?

  Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään Syväkosteuttavaa Öljyä säännöllisesti osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Levitä öljyä puhtaalle iholle aamuin illoin, tai käytä tuotetta tarpeen mukaan erityisen kuivilla ihoalueilla. Säännöllinen käyttö auttaa ylläpitämään ihon optimaalista kosteustasoa ja parantaa sen yleistä kuntoa ja ulkonäköä.

 • Voiko Syväkosteuttavaa Öljyä käyttää herkällä iholla?

  Kyllä, Syväkosteuttava Öljy on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Tuote sisältää luonnollisia, orgaanisia öljyjä, jotka ovat hellävaraisia iholle, ja se on kehitetty tukemaan ihon omaa kosteustasapainoa ilman ärsyttäviä kemikaaleja.

 • Miten Syväkosteuttava Öljy eroaa muista markkinoilla olevista kasvoöljyistä?

  Syväkosteuttava Öljy erottuu ainutlaatuisella yhdistelmällään harvinaisia ja tehokkaita ainesosia, kuten Laminaria Digitata -leväuutetta ja Mastic-öljyä Egeanmeren Chios-saarelta. Nämä ainesosat tekevät tuotteesta erityisen voimakkaan kosteuttajan, joka on suunniteltu erityisesti palauttamaan ihon luonnollinen suojabarriääri ja parantamaan ihon kimmoisuutta ja pehmeyttä.

Ainesosat

Prunus Amygdalus Dulcis (Makea manteli) Öljy, Shea Butter Ethyl Esters, Helianthus Annuus (Auringonkukka) Siemenöljy, Olea Europaea (Oliivi) Hedelmäöljy, Cannabis Sativa Siemenöljy, Camellia Japonica Siemenöljy, Tokoferyyliasetaatti, Pistacia Lentiscus (Mastiksi) Kummiöljy, Laminaria Digitata Uute, Tetrahexyldecyl Askorbaatti, Carthamus Tinctorius (Safflori) Siemenöljy

Shopping Cart
Scroll to Top