Hydra Dew Pure Elixir Balm – Syväkosteuttava ja Suojaava Ihobalsami 50ml

91,00 

Hydra Dew Pure Syväkosteuttava ja Suojaava Ihobalsami on tiivistetty balsami, joka vahvistaa ihon suojaa ja tuo välittömän mukavuuden, lukiten kosteuden.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA DEW PURE SYVÄKOSTEUTTAVA JA SUOJAAVA IHOBALSAMI?

Hydra Dew Pure Syväkosteuttava ja Suojaava Ihobalsami on tiivistetty balsami, joka tukee ihon luonnollista suojakerrosta. Se tarjoaa välittömän mukavuuden tunteen ja lukitsee kosteuden ihoon. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti kuiville ja haastaville ihoalueille.

KENELLE SE ON?

Tuote on kehitetty kaikille, jotka kaipaavat tehokasta ratkaisua kuivuuden hoitoon ja ihon suojaamiseen. Sopii sekä miehille että naisille, jotka arvostavat laadukkaita ja aikaa kestäviä ihonhoitotuotteita.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä Hydra Dew Pure Syväkosteuttava ja Suojaava Ihobalsami tarpeen mukaan kuiville ja vaurioituneille ihoalueille. Tuotetta voi käyttää myös parranajon yhteydessä ihon pehmentämiseen, kaulan ja dekolteen iholle, karheille kyynärpäille, kuiville polville tai halkeileville kantapäille.

MIKSI SE TOIMII?

Tuotteen tehokkuus perustuu perinteiseen Mastiha-öljyyn Kreikan Chiossaarelta ja merileväuutteeseen, jotka yhdessä kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Kamelian siemenöljy ja orgaaninen hamppuöljy pehmentävät ja suojaavat ihoa.

UKK

 • Miten Elixir Balm eroaa muista markkinoilla olevista balsameista?

  Elixir Balm erottuu markkinoilla olevista balsameista ainutlaatuisen ainesosayhdistelmänsä ansiosta. Mastiha-öljy, merileväuute, kamelian siemenöljy ja orgaaninen hamppuöljy tarjoavat yhdessä tehokkaan kosteutuksen ja ihon suojaamisen, mitä ei tavallisesti löydy muista tuotteista.

 • Onko Elixir Balm sopiva herkälle iholle?

  Elixir Balm on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sen luonnolliset ainesosat, kuten Mastiha-öljy ja merileväuute, ovat hellävaraisia ja rauhoittavia iholle.

 • Voiko Elixir Balmia käyttää päivittäin?

  Kyllä, Elixir Balm on suunniteltu turvalliseksi ja tehokkaaksi päivittäiseen käyttöön. Se auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja suojattuna jatkuvasti.

Ainesosat

Prunus Amygdalus Dulcis (Makea manteli) Öljy, Glyseriini, Helianthus Annuus (Auringonkukka) Siemenöljy, Sheavoi Etyyliesterit, Olea Europaea (Oliivi) Hedelmäöljy, Cannabis Sativa Siemenöljy, Camellia Japonica Siemenöljy, Tokoferyyliasetaatti, Laminaria Digitata Uute, Pistacia Lentiscus (Mastiksi) Kummiöljy, Tetraheksyyliaskorbaatti, Vesi/Aqua/Eau, Carthamus Tinctorius (Safflori) Siemenöljy, Quillaja Saponaria Puu-uute, Saponaria Officinalis (Saippuayrtti) Lehti/Juuriuute

Shopping Cart
Scroll to Top