Hydra Dew Pure Eye Contour Cream – Ravitseva Silmänympärysvoide 15ml

78,00 

Hydra Dew Pure Ravitseva Silmänympärysvoide palauttaa silmänympärysihon nuorekkuuden vähentämällä juonteita ja ryppyjä jopa 44% vain kahdessa viikossa.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA DEW PURE RAVITSEVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE?

Hydra Dew Pure Ravitseva Silmänympärysvoide on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita ja ryppyjä jopa 44% vain kahdessa viikossa. Tämä hellävarainen, mutta tehokas voide yhdistää leväuutetta, kofeiinia ja peptidejä, jotka auttavat vähentämään turvotusta ja silottamaan juonteita.

KENELLE SE ON?

Tämä tuote on suunniteltu sekä miehille että naisille, jotka haluavat vähentää silmänympärysihon juonteita ja turvotusta sekä palauttaa ihon nuorekkaan ulkonäön.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä voidetta hellävaraisesti silmänympärysiholle aamuin illoin puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen.

MIKSI SE TOIMII?

Voiteen teho perustuu ainutlaatuiseen yhdistelmään luonnollisia ainesosia: leväuute, kofeiini ja peptidit tehostavat toistensa vaikutuksia, vähentävät turvotusta ja silottavat juonteita. Luonnolliset eteeriset öljyt, kuten ruusu ja sitrus, rauhoittavat ihoa ja antavat miellyttävän tuoksun.

UKK

 • Voiko Repechage Silmänympärysvoidetta käyttää yhdessä muiden ihonhoitotuotteiden kanssa?

  Kyllä, Repechage Silmänympärysvoidetta voidaan käyttää osana laajempaa ihonhoitorutiinia. Suosittelemme levittämään silmänympärysvoidetta puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen, mutta ennen muita ihonhoitotuotteita tai meikkiä.

 • Miten nopeasti voin odottaa näkeväni tuloksia Repechage Silmänympärysvoiteen käytöstä?

  Monet käyttäjät huomaavat näkyviä tuloksia jo kahden viikon käytön jälkeen, kun tuotetta on käytetty säännöllisesti aamuin ja illoin. Tulokset voivat vaihdella ihon tyypistä ja iän mukaan.

 • Voiko Repechage Silmänympärysvoidetta käyttää herkällä iholla?

  Kyllä, Repechage Silmänympärysvoidetta on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten leväuutetta ja eteerisiä öljyjä, jotka ovat hellävaraisia iholle. Kuitenkin suosittelemme aina tehdä pieni testi ihon pienelle alueelle ennen tuotteen laajempaa käyttöä.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Dikaprylyylikarbonaatti, Prunus Amygdalus Dulcis (Makea Manteli) Öljy, Setyylialkoholi, Camellia Japonica Siemenöljy, Pentyleeniglykoli, Palmitoyylitripeptidi-5, Glyseriini, Kofeiini, Steareetti-2, Pantenoli, Laminaria Digitata Uute, Steareetti-21, Setearyylitolivaatti, Sorbitaanitolivaatti, Sclerocarya Birrea Siemenöljy, Natriumhyaluronaatti, Codium Tomentosum Uute, Sesamum Indicum (Seesami) Siemenöljy, Kappaphycus Alvarezii Uute, Caesalpinia Spinosa Hedelmäuute, Nymphaea Alba Kukkauute, Chamomilla Recutita (Matricaria) Kukkauute, Ascophyllum Nodosum Uute, Epilobium Angustifolium Kukka/Lehti/Varsi Uute, Fenoxyetanoli, Karbomeeri, Etyyliheksyyliglyseriini, Tetranatrium Glutamaatti Diatsetaatti, Citrus Aurantium Dulcis (Appelsiini) Kuoriöljy, Rosa Damascena Kukkaöljy, Guaiacum Officinale Puuöljy, Pelargonium Graveolens Kukkaöljy, Tetradekaani, Propaandiol, Kaliumsorbaatti, Limoneeni, Natriumhydroksidi.

Shopping Cart
Scroll to Top