Hydra 4 Starter Collection – Aloituskokoelma

82,00 

Hydra 4 Aloituskokoelma sisältää neljän merilevän ja kasviuutteiden yhdistelmän, joka rauhoittaa ja hoitaa ihoa, antaen sille nuorekkaan ja raikkaan ilmeen.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA 4 ALOITUSKOKOELMA?

Hydra 4 Aloituskokoelma on välttämätön aloituspakkaus, joka sisältää täydellisen kotihoito-ohjelman. Se yhdistää neljän merilevän uutteet, mikrosilverin ja rauhoittavat kasviuutteet, kuten oliivinlehtiuutteen, kversetiinin, mirabalis jalapan, mäkikuisman, kamomillan ja vihreän teen. Näillä aineosilla hoidetaan ja rauhoitetaan ihoa sekä vähennetään ärsytyksen näkyvyyttä.

KENELLE SE ON?

Hydra 4 Aloituskokoelma on suunnattu kaikille, jotka haluavat tuntea itsensä itsevarmemmaksi, nuorekkaammaksi ja raikkaammaksi omassa ihossaan. Erityisesti se sopii niille, jotka etsivät korkealaatuisia ja henkilökohtaisia ihonhoitotuotteita, jotka ovat ajankestäviä ja tehokkaita.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

 • Hydra 4® Cleanser: Levitä kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Poista kosteutetulla vanulapulla ja huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. Käytä kahdesti päivässä.
 • Hydra 4® Soothing Toner: Suihkuta kasvoille puhdistuksen jälkeen kahdesti päivässä tai tarpeen mukaan. Erinomainen matkalla ja voidaan suihkuttaa myös meikin päälle. Miehille sopii hyvin aftershave-voiteena.
 • Red-Out® Serum: Puhdistuksen jälkeen levitä kevyesti kasvoille tai ongelma-alueille. Käytä kahdesti päivässä.
 • Hydra 4® Moisturizing Day Cream: Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitä voidetta kasvoille ylöspäin ja ulospäin suuntautuvin liikkein.
 • Hydra 4® Soothing Clay Mask: Puhdistuksen jälkeen levitä ohut kerros koko kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Poista vanulapulla ja lämpimällä vedellä. Käytä kaksi tai kolme kertaa viikossa.

MIKSI SE TOIMII?

Hydra 4 Aloituskokoelman tuotteet on suunniteltu rauhoittamaan ja hoitamaan ihoa tehokkaasti. Hydra 4® Cleanser poistaa lian ja meikin hellävaraisesti, kun taas Hydra 4® Soothing Toner tasapainottaa ihoa. Red-Out® Serum vähentää punoitusta ja kuivuutta, kun taas Hydra 4® Moisturizing Day Cream kosteuttaa ja suojaa ihoa. Hydra 4® Soothing Clay Mask rauhoittaa ja nuorentaa ihoa. Nämä tuotteet yhdessä tarjoavat täydellisen hoidon, joka auttaa saavuttamaan terveemmän ja nuorekkaamman ihon.

UKK

 • Voinko käyttää Aloituskokoelman tuotteita yhdessä muiden ihonhoitotuotteiden kanssa?

  Kyllä, Aloituskokoelman tuotteet voivat integroitua osaksi olemassa olevaa ihonhoitorutiiniasi. On kuitenkin suositeltavaa antaa tuotteiden imeytyä kunnolla ennen muiden tuotteiden lisäämistä ja välttää päällekkäisten tuotteiden käyttöä, jotka saattavat sisältää samanlaisia vaikuttavia aineita.

 • Voinko käyttää Aloituskokoelman tuotteita, jos minulla on herkkä iho?

  Kyllä, Aloituskokoelma on suunniteltu sisältämään rauhoittavia kasviuutteita ja on erityisesti kehitetty sopimaan herkälle iholle. Suosittelemme kuitenkin aina tekemään pienen laastaritestin ennen uusien tuotteiden käyttöönottoa.

 • Kuinka kauan kestää nähdä tuloksia Aloituskokoelman käytön aloittamisen jälkeen?

  Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, mutta monet käyttäjät huomaavat ihonsa parantuneen ulkonäön ja tunteen jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Jatkuva ja johdonmukainen käyttö tuottaa parhaita tuloksia.

Shopping Cart
Scroll to Top