Vita Cura Cell Renewal Serum – Ihosoluja uudistava seerumi 30ml

102,00 

Vita Cura Ihosoluja Uudistava Seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä. Syväkosteuttava hyaluronihappo tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA IHOSOLUJA UUDISTAVA SEERUMI?

Vita Cura Ihosoluja Uudistava Seerumi on huipputason ihonhoitotuote, joka tarjoaa hehkuvaa ihoa. Vita Cura® Renewal Serum sisältää syvänmeren Thermus Thermophilus -fermenttiä ja Laminaria Digitata -leväuutetta, jotka auttavat tekemään ihosta pehmeämmän ja sileämmän, vähentäen hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Hyaluronihappo tarjoaa lisäkosteutusta, auttaen ihoa näyttämään pehmeämmältä, sileämmältä ja nuorekkaammalta.

KENELLE SE ON?

Vita Cura Ihosoluja Uudistava Seerumi on suunniteltu sekä miehille että naisille, jotka haluavat nuorekkaamman ja raikkaamman ihon. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä 10 tippaa seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero hellävaraisesti, kunnes seerumi on imeytynyt. Voidaan käyttää yksinään tai Repêchage Vita Cura® Triple Firming Cream -voiteen alla.

MIKSI SE TOIMII?

Vita Cura Ihosoluja Uudistava Seerumi toimii tehokkaasti sen ainutlaatuisten ainesosien ansiosta. Syvänmeren Thermus Thermophilus -fermentti, joka on peräisin yli 2000 metrin syvyydestä, auttaa suojaamaan ihoa. Hyaluronihappo, joka tunnetaan kyvystään sitoa 100x oma painonsa vettä, tarjoaa intensiivistä kosteutusta. Punaisen apilan (Trifolium Pratense) kukkauute ja Ginkgo Biloba -uute auttavat vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, tehden ihosta nuorekkaamman ja elinvoimaisemman.

UKK

 • Onko CELL RENEWAL SERUM sopiva herkälle iholle?

  CELL RENEWAL SERUM on suunniteltu sopimaan useimmille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Kuitenkin, jos sinulla on erittäin herkkä iho tai jokin ihosairaus, on suositeltavaa tehdä laastaritesti ennen tuotteen käyttöä laajasti. Levitä pieni määrä seerumia kyynärtaipeeseen ja odota 24 tuntia mahdollisten ärsytysreaktioiden varalta.

 • Voinko käyttää Cell Renewal Serumin muiden ihonhoitotuotteiden kanssa?

  Kyllä, CELL RENEWAL SERUM voidaan yhdistää muihin ihonhoitotuotteisiin. Seerumi toimii hyvin sekä yksinään että kosteusvoiteen tai muun ihonhoitotuotteen alla, kuten Repêchage Vita Cura® Triple Firming Cream. On tärkeää levittää seerumi ensin ja antaa sen imeytyä ennen muiden tuotteiden levittämistä.

 • Kuinka nopeasti voin odottaa näkeväni tuloksia Cell Renewal Serumin käytöstä?

  CELL RENEWAL SERUMin tulokset voivat vaihdella yksilöittäin, mutta monet käyttäjät raportoivat ihon parantuneesta ulkonäöstä ja tuntumasta jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan tuotteen päivittäistä käyttöä vähintään 4-6 viikon ajan.

Ainesosat

Syvänmeren Thermus Thermophilus -fermentti, Natriumhyaluronaatti (Hyaluronihappo), Trifolium Pratense (apila) kukkauute, Ginkgo Biloba lehtiuute, Aesculus Hippocastanum (hevoskastanja) siemenuute, Laminaria Digitata -uute, Hypericum Perforatum (mäkikuisma) kukkauute, Camellia Sinensis (vihreä, keltainen ja valkoinen tee) lehtiuute

Shopping Cart
Scroll to Top