Vita Cura Gold B3 Sheet Mask – Kangasnaamio 1kpl

32,00 
32,00  /piece

Vita Cura® B3 Kangasnaamio on ainutlaatuinen kangasnaamio, joka silottaa välittömästi kasvojen rypyt, luo kohottavan vaikutuksen ja antaa iholle hehkun.

Tuotetunnus (SKU): RR80 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA GOLD® B3 KANGASNAAMIO?

Vita Cura® B3 Kangasnaamio on ainutlaatuinen kangasnaamio, joka tarjoaa välittömän näkyvyyden kasvojen ryppyjen silottumisessa. Tämä kotikäyttöön tarkoitettu kasvonaamio yhdistää Vita Cura® Gold Collection -tuotteiden edistynyttä kaavaa Kappaphycus Alvarezii -uutteen ja Caesalpinia Spinosa Fruit -uutteen kanssa muodostaen näkymättömän kalvon ihon pinnalle, joka kohottaa väliaikaisesti. Naamiota on kehitelty 40 vuoden ihonhoito-ekspertin avulla tuomaan ammattilaistason tuloksia, joita Repêchage® -kuluttajat rakastavat.

KENELLE SE ON?

Vita Cura® B3 Kangasnaamio on ihanteellinen niille, jotka hakevat tehokasta ja helppoa kotikasvohoitoa. Se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat kohottaa ja sileyttää kasvojen ihoa nopeasti ennen tärkeitä tilaisuuksia. Tuotetta voivat käyttää kaikenikäiset ja -tyyppiset iho-ongelmista kärsivät ihmiset, mukaan lukien ne, jotka hakevat välitöntä ryppyjen vähennystä ja ihon hehkua.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

 1. Pese kasvosi ihotyypillesi sopivalla puhdistusaineella.
 2. Revi pakkauksesta naamio auki, avaa se ja aseta suoraan kasvoille.
 3. Kun naamio on paikoillaan, irrota muovinen etupuoli viillosta ja heitä se pois.
 4. Säädä naamion istuvuus tiukasti kasvojen ääriviivoihin. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia.
 5. Kun aika on kulunut, poista naamio, mutta älä huuhtele. Hiero jäljelle jäänyt tuote kasvoille, silmänympärysalueelle, kaulalle ja dekolteelle ylöspäin ja ulospäin suuntautuvilla liikkeillä. Käytä tarvittaessa. Parhaan tuloksen saat, kun käytät yhdessä Repêchage® Vita Cura® B3 Serum Complexin ja Repêchage® Vita Cura® B3 Elixir Complexin kanssa.

MIKSI SE TOIMII?

Vita Cura® B3 Kangasnaamio toimii, koska se yhdistää huippuluokan kaavat ainutlaatuisiin ainesosiin, kuten Kappaphycus Alvarezii -uutteeseen ja Caesalpinia Spinosa Fruit -uutteeseen. Nämä ainesosat luovat iholle näkymättömän kalvon, joka kohottaa ja silottaa ihoa välittömästi. Yhdistettynä 40 vuoden ihonhoidon kehitystyöhön, Vita Cura® B3 Lifting Mask tuottaa ammattilaistasoisia tuloksia, joita et löydä muista tuotteista. Tämä kangasnaamio on täydellinen kasvohoito, joka antaa välittömiä tuloksia ja kohentaa ihon ulkonäköä ja tuntua aivan uudelle tasolle.

UKK

 • Kauanko pitää Kasvonaamiota?

  Kangasnaamiota tulisi pitää kasvoilla 10-15 minuuttia. Vita Cura® B3 Lifting Maskin ohjeiden mukaan tämä aika riittää, jotta naamio voi vaikuttaa tehokkaasti ja antaa iholle välittömän kohotetun ulkonäön.

 • Montako kertaa viikossa kasvonaamio?

  Kasvonaamion käyttömäärä riippuu ihotyypistäsi ja tarpeistasi. Yleisesti suositellaan käyttämään kangasnaamiota 1-3 kertaa viikossa. Vita Cura® B3 Lifting Maskia voi käyttää niin usein kuin tarvitaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

 • Pitääkö kasvot pestä Kangasnaamion jälkeen?

  Ei, kasvoja ei tarvitse pestä kangasnaamion käytön jälkeen. Esimerkiksi Vita Cura® B3 Lifting Maskin jälkeen suositellaan hieromaan jäljelle jäänyt tuote kasvoille, silmänympärysalueelle, kaulalle ja dekolteelle.

 • Onko Kangasnaamiot hyviä?

  Kyllä, kangasnaamiot ovat erittäin hyviä. Ne tarjoavat välittömän näkyvän vaikutuksen, kuten Vita Cura® B3 Lifting Mask, joka tasoittaa kasvojen ryppyjä ja antaa iholle väliaikaisen kohotetun ulkonäön. Kangasnaamiot eli sheet maskit ovat suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden vuoksi.

Paino 1 kg (kilogramma)
Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Propanedioli, Laminaria Digitata -uute, Niacinamide, Glyseriini, Butyleeniglykoli, Glukoosi, Kappaphycus Alvarezii -uute, Caesalpinia Spinosa -hedelmäuute, Palmitoyyli Tetrapeptidi-7, Palmitoyyli Tripeptidi-1, Adenosiini, Natriumhyaluronaatti, Kaliumsorbaatti, Polysorbaatti 20, Karbomeeri, Karrageeni, Natriumdehydroasetaatti, Fenoksietanoli, Hajuste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vita Cura Gold B3 Sheet Mask – Kangasnaamio 1kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top