,

Vita Cura® Cellusea Gift Set – Cellusea Lahjasetti

110,00 

Vita Cura® CelluSea Lahjasetti tarjoaa tehokkaan yhdistelmän kliinisesti testattuja ainesosia ja merilevää, jotka kiinteyttävät ja kohottavat ihoa.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA® CELLUSEA LAHJASETTI?

Vita Cura® CelluSea Lahjasetti on tehokas kaksikko, joka tuo edistyneimmät ihonhoidon ainesosat vartalonhoitoon näkyvien tulosten saavuttamiseksi. Sisältää yksinomaan kestävällä tavalla kerättyjä merileväuutteita sekä kliinisesti testattuja Kappaphycus Alvarezii- ja Caesalpinia Spinosa -hedelmäuutteita, jotka tarjoavat näkyvästi kohottavan ja silottavan vaikutuksen. Peptidit, kofeiini, koentsyymi A ja puhtaat kasviuutteet auttavat edistämään kiinteän ja hehkuvan ihon ulkonäköä.

KENELLE SE ON?

Vita Cura® CelluSea Lahjasetti on suunniteltu kaikille, jotka haluavat kohottaa ja kiinteyttää ihoa, sekä saavuttaa nuorekkaan ja raikkaan ihon tunteen. Sopii erityisesti niille, jotka haluavat hoitaa kaulaa, dekolteeta, käsivarsia, vatsaa ja reisiä.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä muutama tippa Vita Cura® CelluSea Firm™ Neck and Body Serum -seerumia huolellisesti ongelma-alueille, kuten kaulaan, dekolteelle, käsivarsiin, vatsaan ja reisiin. Jatka Vita Cura® CelluSea Lift™ Body Contour Cream -voiteella, hieroen sitä käsivarsiin, reisiin, pakaroihin ja vatsaan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi käytä kahdesti päivässä.

MIKSI SE TOIMII?

Vita Cura® CelluSea Firm™ Neck and Body Serum hyödyntää kliinisesti testattuja ainesosia, kuten Kappaphycus Alvarezii- ja Caesalpinia Spinosa -hedelmäuutteita sekä merilevää, peptidejä, kofeiinia, C-vitamiinia ja koentsyymi A ja muita tehokkaita kasviuutteita, jotka auttavat silottamaan, kohottamaan ja kiinteyttämään ihon ulkonäköä. Vita Cura® CelluSea Lift™ Body Contour Cream sisältää yksinomaisen konsentraatin, joka perustuu kolmeen valikoituun merileväuuteen sekä ihoa parantaviin ainesosiin, kuten kiinalaisiin yrtteihin, koentsyymi A, kofeiiniin ja kaakaonsiemenvoihin, auttaen näkyvästi kiinteyttämään ja silottamaan ihoa.

UKK

 • Onko Vita Cura® CelluSea Gift Set sopiva kaikille ihotyypeille?

  Kyllä, Vita Cura® CelluSea Gift Set on suunniteltu sopivaksi kaikille ihotyypeille. Sen hellävaraiset mutta tehokkaat ainesosat sopivat sekä kuivalle että rasvaiselle iholle, ja ne auttavat saavuttamaan kiinteän ja raikkaan ihon tunteen.

 • Kuinka kauan kestää nähdä tuloksia Vita Cura® CelluSea Gift Setin käytön aloittamisen jälkeen?

  Tulokset voivat vaihdella henkilöittäin, mutta useimmat käyttäjät huomaavat ihon ulkonäön parantumisen muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää tuotteita kahdesti päivässä.

 • Mitä erikoisainesosia Vita Cura® CelluSea Gift Set sisältää ja miten ne hyödyttävät ihoa?

  Vita Cura® CelluSea Gift Set sisältää kestävällä tavalla kerättyjä merileväuutteita, kliinisesti testattuja Kappaphycus Alvarezii- ja Caesalpinia Spinosa -hedelmäuutteita sekä peptidejä, kofeiinia, C-vitamiinia ja koentsyymi A. Nämä ainesosat auttavat kohottamaan, kiinteyttämään ja silottamaan ihoa, samalla kun ne edistävät ihon hehkua ja nuorekasta ulkonäköä.

Shopping Cart
Scroll to Top