,

Vita Cura Sea Spa Body Gift Set – Meren Spa Vartalon Lahjasetti

120,00 

Vita Cura Meren Spa Vartalon Lahjasetti antaa koko keholle hehkun. Sisältää puhdistusaineen, kuorinta-aineen, kosteusvoiteen ja kuorivan harjan.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA MEREN SPA VARTALON LAHJASETTI?

Vita Cura Meren Spa Vartalon Lahjasetti on täydellinen lahja, joka tarjoaa koko kehon hehkun. Tämä erikoishintainen lahjasetti sisältää kaikki kolme uutta Sea Spa Body Collection -tuotetta: Vita Cura® Sea Spa Body Cleanser, Vita Cura® Sea Spa Glow Body Exfoliator, Vita Cura® Sea Spa Body Moisturizer sekä kuivan vartalon harjan kuorivilla kaktusharjaksilla.

KENELLE SE ON?

Tämä lahjasetti on suunniteltu sekä miehille että naisille, jotka haluavat hemmotella ihoaan ja saavuttaa nuorekkaan, raikkaan ja itsevarman tunteen. Se on täydellinen lahja kaikille, jotka arvostavat korkealaatuista ja henkilökohtaista ihonhoitoa.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

 1. Käytä Vita Cura® Sea Spa Body Cleanser -vartalonpuhdistusainetta suihkussa tai kylvyssä, vaahdota ja huuhtele.
 2. Kuori iho Vita Cura® Sea Spa Glow Body Exfoliator -vartalonkuorinta-aineella pyörivin liikkein, huuhtele huolellisesti.
 3. Levitä Vita Cura® Sea Spa Body Moisturizer -vartalon kosteuttajaa puhtaalle, kuivalle iholle.
 4. Käytä kuivan vartalon harjaa kuorivilla kaktusharjaksilla ennen suihkua tai kylpyä kuolleen ihosolukon poistamiseen ja verenkierron parantamiseen.

MIKSI SE TOIMII?

Vita Cura® Sea Spa Body Cleanser sisältää Laminaria Digitata -merileväuutetta, joka rikastaa ihoa vitamiineilla, mineraaleilla ja aminohapoilla. Aloe, paju, salvia ja sitruunamelissa puhdistavat ja pehmentävät ihoa luonnollisesti. Vita Cura® Sea Spa Body Moisturizer ravitsee ihoa tärkeillä ravintoaineilla ja kosteuttaa syvältä, samalla kun ginkgo biloba -uute ja vitamiinit E ja C uudistavat ihon pintaa. Vita Cura® Sea Spa Glow Body Exfoliator herättää aistit ja saa ihon hehkumaan merisuolakuorinnan ja merileväuutteiden ansiosta. Kuivan vartalon harja kuorivilla kaktusharjaksilla parantaa ihon rakennetta ja stimuloi verenkiertoa.

UKK

 • Kuinka usein minun tulisi käyttää kuivan vartalon harjaa kuorivilla kaktusharjaksilla?

  Kuivan vartalon harjaa kuorivilla kaktusharjaksilla suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Säännöllinen käyttö auttaa parantamaan verenkiertoa ja poistamaan kuolleita ihosoluja tehokkaasti.

 • Sopiiko Vita Cura Sea Spa Body Gift Set herkälle iholle?

  Kyllä, Vita Cura Sea Spa Body Gift Set on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Sen luonnolliset ainesosat, kuten merilevä ja aloe vera, rauhoittavat ja hoitavat ihoa hellävaraisesti.

 • Mitä hyötyjä voin odottaa käyttäessäni Vita Cura Sea Spa Body Gift Set -lahjasettiä?

  Vita Cura Sea Spa Body Gift Set -lahjasetin käytöllä voit odottaa saavasi ihollesi nuorekkaan hehkun, syväkosteutuksen ja parantuneen ihon rakenteen. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä puhdistavaa, kuorivaa ja kosteuttavaa tuotetta takaa kokonaisvaltaisen ihonhoitokokemuksen.

Shopping Cart
Scroll to Top