Vita Cura® Cellusea Firm™ 60ml

96,00 

Vita Cura® CelluSea Firm™ vähentää tehokkaasti ihon kuivuutta ja ryppyisyyttä, kiinteyttää kehon ääriviivoja, ja antaa iholle nuorekkaan ilmeen.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA® CELLUSEA FIRM™?

VITA CURA® CELLUSEA FIRM™ on vallankumouksellinen ihonhoitotuote keholle, joka vähentää merkittävästi kuivuuden ja ryppyisyyden esiintymistä samalla kun auttaa kiinteyttämään kehon ääriviivoja. Kappaphycus Alvarezii -uutetta ja Caesalpinia Spinosa -hedelmäuutetta sisältävä biopolymeeri-kompleksi, jolla on todistettu näkyvä kohottava ja tasoittava vaikutus, auttaa pehmentämään ja ”kohottamaan” ihon ääriviivoja. Tehokas Palmitoyl Tripeptide-5, jota käytetään edistyneissä ihonhoitotuotteissa, on tuotu kehonhoitoon auttamaan vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyisyyden esiintymistä. Merileväuutteet, Koentsyymi A ja Kofeiini sekä muut puhtaat kasviuutteet auttavat ravitsemaan ja tukemaan ihon kosteussuojaa sekä vähentämään kuivuutta.

KENELLE SE ON?

VITA CURA® CELLUSEA FIRM™ sopii kaikille, jotka haluavat parantaa ihon ulkonäköä ja kiinteyttää kehon ääriviivoja. Se on täydellinen valinta niille, jotka kamppailevat kuivan ja ryppyisen ihon kanssa.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Hieronta tuotetta huolenaiheisiin alueisiin, kuten kaulaan, dekolteelle, ylävartaloon, vatsaan ja reisiin kahdesti päivässä saadaksesi näkyvän eron.

MIKSI SE TOIMII?

VITA CURA® CELLUSEA FIRM™ toimii, koska se yhdistää tehokkaasti kliinisesti testattuja kasviuutteita ja edistyneitä ihonhoitoaineita, kuten Kappaphycus Alvarezii -uutetta, Caesalpinia Spinosa -hedelmäuutetta, Palmitoyl Tripeptide-5 ä, merileväuutteita, Koentsyymi A ja Kofeiinia. Nämä ainesosat auttavat pehmentämään, kohottamaan ja kiinteyttämään ihoa samalla kun ne ravitsevat ja tukevat ihon kosteussuojaa. Lisäksi tuotteen hurmaava Nerolin, Greipin ja Mintun tuoksu tekee siitä nautinnollisen käyttää.

UKK

 • Voinko käyttää VITA CURA® CELLUSEA FIRM™ :ä yhdessä muiden ihonhoitotuotteiden kanssa?

  Kyllä, VITA CURA® CELLUSEA FIRM™ voidaan integroida osaksi olemassa olevaa ihonhoitorutiinia. Suosittelemme kuitenkin odottamaan, että tuote imeytyy täysin ihoon ennen muiden tuotteiden levittämistä, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn kaikista käytetyistä tuotteista.

 • Kuinka kauan kestää nähdä tuloksia VITA CURA® CELLUSEA FIRM™ käytön aloittamisen jälkeen?

  Tulokset voivat vaihdella henkilöittäin, mutta useimmat käyttäjät huomaavat näkyvän eron ihon ulkonäössä ja kiinteydessä noin 4-6 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää käyttää tuotetta ohjeiden mukaisesti kahdesti päivässä.

 • Onko VITA CURA® CELLUSEA FIRM™ turvallinen käyttää herkälle iholle?

  Kyllä, VITA CURA® CELLUSEA FIRM™ on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Se sisältää luonnollisia kasviuutteita, jotka ovat tunnettuja hellävaraisuudestaan ja tehokkuudestaan ihonhoidossa. On kuitenkin suositeltavaa tehdä pieni ihotesti ennen tuotteen säännöllistä käyttöä varmistaaksesi, ettei sinulla ole allergisia reaktioita.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Glyseriini, Pentyleeniglykoli, Kofeiini, Laminaria Digitata -uute, Melissa Officinalis -lehden uute, Bupleurum Falcatum -juuren uute, Natriumaakryyloyylidimetyylitauraatti/VP-kopolymeeri, Palmitoyylitripeptidi-5, Kamomilla (Matricaria) -kukan uute, Kappaphycus Alvarezii -uute, Natriumaskorbyylifosfaatti, Caesalpinia Spinosa -hedelmäuute, Ginkgo Biloba -lehden uute, Koentsyymi A, Butyleeniglykoli, PEG-8, Propanedioli, Tetranatriumglutamaattidiasetaatti, Fenoksietanoli, Etyyliheksyyliglyseriini, Polysorbaatti 20, Kaliumsorbaatti, Metyylilaktaatti, Sitruunahappo, Tuoksu

Shopping Cart
Scroll to Top