Vita Cura® Cellusea Smooth™ 170ml

57,00 

Vita Cura® CelluSea Smooth™ on virkistävä vartalonkuorinta, joka yhdistää merilevän, kaakaon ja kofeiinin uutteet Multi-Fruit Complex -kompleksin kanssa.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA® CELLUSEA SMOOTH™?

Vita Cura® CelluSea Smooth™ on virkistävä vartalonkuorinta, joka muistuttaa minttusuklaa-espressoshottia iholle. Se yhdistää merilevän, kaakaon ja kofeiinin uutteet Multi-Fruit Complex -hedelmäkompleksin kanssa, ja sokeripohjainen kuorinta poistaa kuivan ja samean ihon paljastaen pehmeämmän, sileämmän ja kiinteämmän ihon.

KENELLE SE ON?

Tämä tuote sopii tylsälle, kuivalle iholle syväpuhdistukseen ja koko vartalon kuorintaan.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä tuote märälle iholle suihkussa. Hiero pyörivin liikkein ja huuhtele pois. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä Vita Cura® CelluSea Lift™ Body Contour Cream -voiteen tai Vita Cura® CelluSea Firm™ Neck and Body Serum -seerumin kanssa.

MIKSI SE TOIMII?

Tämä ylellinen vartalonkuorinta yhdistää Multi-Fruit Acids -hedelmähapot sokeripohjaan kuoriakseen ihon perusteellisesti, kun taas kofeiini ja kaakao auttavat kiinteyttämään ja parantamaan ihon rakennetta. Merileväuutteet ja aloe palauttavat ja kosteuttavat ihoa. Minttuöljyt virkistävät ja jättävät ihon viileäksi ja energiseksi. Parabeeniton, ei testattu eläimillä.

UKK

 • Voiko Vita Cura® CelluSea Smooth™ auttaa selluliitin vähentämisessä?

  Vaikka Vita Cura® CelluSea Smooth™ ei ole erityisesti selluliitin hoitoon tarkoitettu tuote, sen kiinteyttävät ja ihoa parantavat ainesosat, kuten kofeiini ja kaakao, voivat auttaa ihon ulkonäön parantamisessa ja mahdollisesti vähentää selluliitin näkyvyyttä ajan myötä säännöllisessä käytössä.

 • Kuinka usein voin käyttää Vita Cura® CelluSea Smooth™ -kuorintaa?

  Vita Cura® CelluSea Smooth™ -kuorintaa voidaan käyttää 2-3 kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jos ihosi on erittäin kuiva tai tarvitset lisäkuorintaa, voit käyttää sitä useammin, mutta kuuntele aina ihosi tarpeita.

 • Onko Vita Cura® CelluSea Smooth™ turvallinen herkälle iholle?

  Kyllä, Vita Cura® CelluSea Smooth™ on suunniteltu niin, että se sopii myös herkälle iholle. Sen ainesosat, kuten merileväuutteet ja aloe vera, ovat tunnettuja rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Jos sinulla on erityisen herkkä iho, suosittelemme tekemään pienen testi-alueen ennen koko vartalon käyttöä.

Ainesosat

Glyseriini, Sakkaroosi, Hydratoitu Silika, Polyglyseryyl-10 Tristearaatti, Coffee Robusta Siemenjauhe, Theobroma Cacao (Kaakao) Siemenjauhe, Aloe Barbadensis Lehtimehujauhe, Laminaria Digitata Uute, Saccharum Officinarum (Sokeriruoko) Uute, Vaccinium Myrtillus Hedelmä/Lehtiuute, Citrus Aurantium Dulcis (Appelsiini) Hedelmäuute, Acer Saccharum (Sokerivaahtera) Uute, Citrus Limon (Sitruuna) Hedelmäuute, Vesi/Aqua/Eau, Karbomeeri, Kaliumsorbaatti, Fenoksietanoli, Natriumhydroksidi, Mentha Arvensis Lehtiöljy, Mentha Viridis (Viherminttu) Lehtiöljy, Mentha Piperita (Piparminttu) Öljy

Shopping Cart
Scroll to Top