Pure Light Pressed Powder – Kiinteä Puuteri – Vaalea 8,83g

46,00 

Kiinteä Puuteri – Vaalea on kevyt, talkiton puuteri, joka sisältää merilevää ja kaoliinia, taaten mattapintaisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON KIINTEÄ PUUTERI- VAALEA?

Kiinteä Puuteri – Vaalea on hienoksi jauhettu, höyhenenkevyt, mineraali- ja vitamiinipitoinen talkiton puuteri, joka on rikastettu merilevällä. Tämä puuteri luo täydellisen ja mattapintaisen lopputuloksen kaikille ihonsävyille. Epäpuhtaudet hämärtyvät ja iho näyttää tasaisemmalta, kosteutetulta ja luonnollisen hehkuvalta.

KENELLE SE ON?

Kiinteä Puuteri – Vaalea sopii kaikille ihotyypeille ja sävyille. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat pitkäkestoisen, mattapintaisen ja luonnollisen lopputuloksen.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä puuteri koko kasvoille sienellä tai puuterisiveltimellä.

MIKSI SE TOIMII?

Kiinteä Puuteri – Vaalea hyödyntää Laminaria Digitata -merilevää, joka on täynnä tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, sekä öljyä imevää kaoliinisavea, joka auttaa ihoa näyttämään kiillottomalta ja meikkiä pysymään pidempään.

UKK

 • Onko KIINTEÄ PUUTERI- VAALEA helppo poistaa kasvoilta?

  Kyllä, KIINTEÄ PUUTERI- VAALEA on helppo poistaa kasvoilta tavallisella kasvojen puhdistusaineella. Suosittelemme käyttämään hellävaraista puhdistusainetta, joka poistaa puuterin tehokkaasti jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi.

 • Voiko KIINTEÄ PUUTERI- VAALEA käyttää herkällä iholla?

  Kyllä, KIINTEÄ PUUTERI- VAALEA on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Sen mineraali- ja vitamiinipitoinen koostumus on lempeä iholle ja vähentää ärsytystä.

 • Kuinka kauan KIINTEÄ PUUTERI- VAALEA kestää iholla?

  KIINTEÄ PUUTERI- VAALEA kestää iholla koko päivän, pitäen ihon mattapintaisena ja hehkuvana jopa 8 tuntia. Sen koostumus auttaa meikkiä pysymään virheettömänä koko päivän ajan.

Ainesosat

Puhdas Valo, Keski Lämmin, Luonnollinen Beige, Hunajainen Beige, Keskisyvä, Läpinäkyvä Tumma, Mica, Sinkkistearaatti, Piidioksidi, Sinkkimyristaatti, Kaoliini, Polymetyylisilseskvoksaani, Kalsiumsilikaatti, Dimetikoni, Koko-Kaprylaatti/Capraatti, Trimetyylisiloksysilikaatti, PTFE, Laminaria Digitata, Hydrauslektini, Metikoni, Etyyliheksyylihydroksystearaatti, Kaliumsorbaatti, Natriumbentsoaatti, Fenoksietanoli, Titaanidioksidi (CI 77891), Rautaoksidit (CI 77491, CI 77492, 77499)

Shopping Cart
Scroll to Top