02 Cool Tone – Meikkivoide – Kylmä Sävy 30ml

58,00 

Meikkivoide – Kylmä Sävy on merileväpohjainen meikkivoide, joka peittää epätäydellisyydet ja antaa luonnollisen hehkun. Sopii kaikille ihotyypeille.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON MEIKKIVOIDE – KYLMÄ SÄVY?

Meikkivoide – Kylmä Sävy on ainutlaatuinen meikkivoide, joka sisältää A-, E- ja C-vitamiineja eksklusiivisessa merileväpohjaisessa koostumuksessamme. Se levittyy tasaisesti, peittää epätäydellisyydet valoa heijastavien pigmenttien avulla ja pehmentää virheiden ulkonäköä. Saatavana kymmenessä eri ihonsävyyn sopivassa sävyssä, tuote tarjoaa silkkisen sileän lopputuloksen. Se on öljytön ja hajusteeton.

KENELLE SE ON?

Meikkivoide – Kylmä Sävy sopii kaikille, jotka haluavat saavuttaa virheettömän, luonnollisen näköisen ihon ilman raskasta tunnetta. Se on erityisen hyödyllinen niille, jotka etsivät korkealaatuista, vitamiinirikasta meikkivoidetta, joka kestää koko päivän.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä Meikkivoide – Kylmä Sävy kasvoille ja kaulalle sienen tai sormenpäiden avulla. Sekoita huolellisesti tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen saamiseksi.

MIKSI SE TOIMII?

Meikkivoide – Kylmä Sävy toimii, koska sen merileväpohjainen koostumus yhdistää vitamiinit A, E ja C, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa. Valoa heijastavat pigmentit pehmentävät epätäydellisyyksiä ja antavat iholle luonnollisen hehkun. Öljytön ja hajusteeton koostumus sopii kaikille ihotyypeille, tarjoten silkkisen ja sileän lopputuloksen.

UKK

 • Voiko KYLMÄ SÄVY peittää tummia silmänalusia ja muita epätäydellisyyksiä?

  Kyllä, KYLMÄ SÄVY sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka peittävät tummat silmänaluset ja muut epätäydellisyydet tehokkaasti. Sen silkkinen koostumus antaa luonnollisen ja virheettömän lopputuloksen koko päivän ajaksi.

 • Kuinka valita oikea sävy KYLMÄ SÄVY -meikkivoiteesta?

  Valitse sävy, joka lähimpänä vastaa ihosi luonnollista sävyä. KYLMÄ SÄVY on saatavana kymmenessä eri sävyssä, joten voit löytää täydellisen matchin. Jos olet epävarma, suosittelemme kokeilemaan sävyjä luonnonvalossa.

 • Onko KYLMÄ SÄVY sopiva herkälle iholle?

  KYLMÄ SÄVY on öljytön ja hajusteeton, mikä tekee siitä ihanteellisen herkälle iholle. Sen vitamiinirikas koostumus hoitaa ja suojaa ihoa, vähentäen ärsytyksen riskiä.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Fenoksietanoli, Butyleeniglykoli, Kokoati, Sitruunahappo, Propanedioli, Tetranatriumglutamaattidiasetaatti, Etyyliheksyylimetyoksisinnamaatti, Titaanidioksidi (CI 77891), Polygleryyli-6-distearaatti, Rautaoksidit (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), PPG-3-myrystyyli-eetteri, Skvalaani, Sinkkioksidi, Kapryyli/Kapriitriglyseridi, Ergotioniini, Laminaria Digitata -uute, Melissa Officinalis -uute, Kamomilla Recutita (Matricaria) -kukkauute, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) -lehtiuute, Citrus Aurantium Dulcis (Appelsiini) -hedelmävesi, Aloe Barbadensis -lehtimehujauhe, Etyylimakadamiati, Natriumhyaluronaatti, Shea Butter Etyyliesterit, Jojobaesterit, Polyhydroksysteariinihappo, Polygleryyli-3-mehiläisvaha, Setyylialkoholi, Tridekyylistearaatti, Neopentyyliglykolidikaprylaatti/dikapraatti, Tridekyylitrimellitaatti, Hydrattu lesitiini, Nylon-12, Polysorbaatti 80, Stearetti-21, Magnesiumaluminiumsilikaatti, Ksantaanikumi, Galaktoarabiini, Heksyleeniglykoli, Kaprylyyliglykoli, Etyyliheksyyliglyseriini, Kaliumsorbaatti

Shopping Cart
Scroll to Top