01 Neutral Cool Tone – Meikkivoide – Neutraali Kylmä Sävy 30ml

58,00 

Meikkivoide – Neutraali Kylmä Sävy peittää epätäydellisyydet, antaa silkkisen lopputuloksen ja sisältää vitamiineja A, E ja C. Merileväpohjainen.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON MEIKKIVOIDE – NEUTRAALI KYLMÄ SÄVY?

Meikkivoide – Neutraali Kylmä Sävy on ainutlaatuinen meikkivoide, joka sisältää A-, E- ja C-vitamiineja. Eksklusiivinen merileväpohjainen koostumus levittyy tasaisesti, auttaa peittämään epätäydellisyyksiä ja pehmentämään virheiden näkyvyyttä kevyesti heijastavilla pigmenteillä. Saatavilla kymmenessä ihonsävyyn sointuvassa sävyssä, joka antaa silkkisen sileän lopputuloksen. Tuote on öljytön ja hajusteeton.

KENELLE SE ON?

Meikkivoide – Neutraali Kylmä Sävy on suunniteltu sekä miehille että naisille, jotka haluavat tuntea itsensä itsevarmoiksi, nuorekkaiksi ja raikkaiksi ihossaan. Se sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti niille, jotka etsivät luonnollista ja pitkäkestoista meikkivoidetta.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä meikkivoidetta tasaisesti kasvoille ja kaulalle käyttämällä sientä tai sormenpäitä ja sekoita hyvin.

MIKSI SE TOIMII?

Meikkivoide – Neutraali Kylmä Sävy toimii erinomaisesti sen vitamiinipitoisen ja merileväpohjaisen koostumuksen ansiosta. Kevyesti heijastavat pigmentit pehmentävät virheiden näkyvyyttä, ja öljytön, hajusteeton koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Tämä meikkivoide antaa silkkisen sileän lopputuloksen ja pitää ihon luonnollisen kauniina koko päivän.

UKK

 • Kuinka kauan NEUTRAALI KYLMÄ SÄVY kestää iholla päivän aikana?

  NEUTRAALI KYLMÄ SÄVY on suunniteltu kestämään koko päivän ilman, että se tarvitsee jatkuvaa korjailua. Sen pitkäkestoinen koostumus säilyttää ihon luonnollisen kauniina ja peittää epätäydellisyydet koko päivän ajan.

 • Onko NEUTRAALI KYLMÄ SÄVY sopiva herkälle iholle?

  Kyllä, NEUTRAALI KYLMÄ SÄVY on sopiva herkälle iholle, koska se on hajusteeton ja öljytön. Sen ainesosat, kuten A-, E- ja C-vitamiinit sekä merilevä, ovat tunnettuja ihonhoitovaikutuksistaan ja auttavat pitämään ihon terveenä ja suojattuna.

 • Kuinka NEUTRAALI KYLMÄ SÄVY eroaa muista meikkivoiteista?

  NEUTRAALI KYLMÄ SÄVY erottuu erityisesti vitamiinipitoisen ja merileväpohjaisen koostumuksensa ansiosta. Se on öljytön ja hajusteeton, joten se sopii kaikille ihotyypeille. Lisäksi sen kevyesti heijastavat pigmentit auttavat peittämään epätäydellisyyksiä ja antavat iholle silkkisen sileän lopputuloksen.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Fenoksietanoli, Butyleeniglykoli Cocoate Sitruunahappo, Propanedioli, Tetranatriumglutamaatti Diasetaatti, Etyyliheksyyli Metoksisinnamaatti, Titaanidioksidi (CI 77891), Polyglyseryyl-6-distearaatti, Rautaoksidit (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), PPG-3 Myristyylieetteri, Skvalaani, Sinkkioksidi, Kapryyli/kapriini Triglyseridi, Ergotioniini, Laminaria Digitata Uute, Melissa Officinalis Uute, Kamomilla Recutita (Matricaria) Kukkauute, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) Lehtiuute, Citrus Aurantium Dulcis (Appelsiini) Hedelmävesi, Aloe Barbadensis Lehtimehujauhe, Etyylimakadamiati, Natriumhyaluronaatti, Sheavoi Etyyliesterit, Jojoba Esterit, Polyhydroksisteariinihappo, Polyglyseryyl-3 Mehiläisvaha, Setyylialkoholi, Tridekyylistearaatti, Neopentyyliglykoli Dika prylaatti/dikapraatti, Tridekyylitrimellitaatti, Hydratoitu Lesitiini, Nylon-12, Polysorbaatti 80, Stearetti-21, Magnesiumaluminiumsilikaatti, Ksantaanikumi, Galaktoarabiini, Heksyleeniglykoli, Kaprylyyliglykoli, Etyyliheksyyliglyseriini, Kaliumsorbaatti

Shopping Cart
Scroll to Top