T-Zone Starter pack – Aloituspakkaus

82,00 

T-Zone Aloituspakkaus on viiden askeleen ohjelma, joka syväpuhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa sekaihoa ilman ihohuokosten tukkeutumista.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON T-ZONE ALOITUSPAKKAUS?

T-Zone Aloituspakkaus on viiden askeleen ohjelma, joka syväpuhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa sekaihoa tukkimatta ihohuokosia. Tämä luonnollinen tasapainottava kompleksi sisältää merilevää, vihreää ja valkoista teetä sekä mäkikuismaa yhdistettynä hyaluronihappoon, niasiiniamidiin (B3-vitamiini) ja C-vitamiiniin. Tämä pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kattavaan kotihoitoon, ja riittää pitkäksi aikaa näkyvien tulosten saavuttamiseksi.

KENELLE SE ON?

T-Zone Aloituspakkaus on suunniteltu erityisesti sekaiholle, joka tarvitsee sekä syväpuhdistusta että kosteutusta ilman ihohuokosten tukkeutumista. Se sopii niille, jotka haluavat tasapainottaa ihoaan ja saavuttaa raikkaan, nuorekkaan ilmeen.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

 1. T-Zone Balance Cleansing Complex: Levitä kasvoille ja poista perusteellisesti lämpimään veteen kostutetulla vanulapulla.
 2. T-Zone Balance Toning Complex: Kuivaa kasvot kevyesti ja suihkuta Toning Complex kasvoille, välttäen silmänympärysihoa.
 3. T-Zone Balance Hydrating Serum: Levitä kevyesti kasvoille.
 4. T-Zone Balance Moisture Complex: Levitä kasvoille ylöspäin ja ulospäin suuntautuvin vedoin.
 5. Honey and Almond Scrub: 2-3 kertaa viikossa, levitä kosteutetuin sormin puhdistetulle iholle. Hiero hellävaraisesti mutta tukevasti koko kasvoille, kiinnittäen erityistä huomiota ongelmakohtiin. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, huuhtele pois ja levitä Hydrating Serum ja Moisture Complex.

MIKSI SE TOIMII?

Laminaria Digitata Merileväuute: Tämä puhdas uute sisältää 12 vitamiinia, 18 aminohappoa, 42 hivenainetta ja mineraalia sekä antioksidantteja, jotka tarjoavat ihollesi syvää pintakosteutusta ja tasapainoa.

Niasiiniamidi (B3-vitamiini): Tunnettu useista ihohyödyistä, mukaan lukien öljyn vähentäminen, hienojen juonteiden ja ryppyjen ulkonäön vähentäminen sekä ihon rakenteen, kiinteyden ja elastisuuden parantaminen.

Natriumhyaluronaatti: Hyaluronihapon natriumsuola ja yleisin hyaluronihapon muoto, joka lisää ihon kosteutta. Hydrolysoitu hyaluronihappo, jolla on pienempi molekyylipaino, voi tunkeutua syvemmälle ihon pintaan.

UKK

 • Voinko käyttää muita ihonhoitotuotteita yhdessä T-Zone Aloituspakkauksen kanssa?

  Kyllä, voit käyttää muita ihonhoitotuotteita yhdessä T-Zone Aloituspakkauksen kanssa. On kuitenkin suositeltavaa noudattaa T-Zone Aloituspakkauksen ohjeita ja antaa tuotteiden imeytyä kunnolla ennen muiden tuotteiden lisäämistä. Jos käytät muita hoitotuotteita, varmista, että ne sopivat ihotyypillesi ja että niiden ainesosat eivät aiheuta yhteensopimattomuutta.

 • Kuinka usein T-Zone Aloituspakkausta tulisi käyttää parhaiden tulosten saavuttamiseksi?

  Suositellaan käyttämään T-Zone Aloituspakkausta päivittäin seuraamalla viiden askeleen ohjelmaa. Lisäksi Honey and Almond Scrub -kuorintaa tulisi käyttää 2-3 kertaa viikossa saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset ja ylläpitääksesi ihon tasapainoa ja terveyttä.

 • Voiko T-Zone Aloituspakkausta käyttää herkälle iholle?

  Vaikka T-Zone Aloituspakkaus on erityisesti suunniteltu sekaiholle, se sisältää myös rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja vihreää teetä, jotka sopivat herkälle iholle. Jos sinulla on erittäin herkkä iho, suosittelemme testaamaan tuotetta pienellä ihoalueella ennen koko kasvoille levittämistä.

Shopping Cart
Scroll to Top