T-zone Balance Hydra Refine Cleansing Mousse – Puhdistusvaahto 150ml

47,00 
313,33  /litre

T-zone Balance Puhdistusvaahto on syväpuhdistava vaahto, joka vähentää talituotantoa ja epäpuhtauksia, kirkastaa ja rauhoittaa ihoa.

Tuotetunnus (SKU): RR58 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON T-ZONE BALANCE PUHDISTUSVAAHTO?

T-zone Balance Puhdistusvaahto on syväpuhdistava puhdistusvaahto, joka on suunniteltu erityisesti yhdistelmäihon tarpeita ajatellen. Saippuaton vaahto vähentää talituotantoa hellävaraisesti. Sen vaikuttavina aineina ovat merilevä, sitruunaruoho ja viilentävä kurkku.

KENELLE SE ON?

Tämä puhdistusvaahto sopii kaikille, jotka kamppailevat epäpuhtaan tai rasvoittuvan ihon kanssa. Se on täydellinen niille, jotka haluavat vähentää kiiltoa ilman ihon kuivumista. Erityisesti yhdistelmäiho hyötyy sen tasapainottavista ominaisuuksista.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Käytä T-zone Balance Puhdistusvaahto päivittäin, sekä aamulla että illalla. Levitä 1-2 pumppausta puhdistusvaahtoa kosteille kasvoille pehmein liikkein. Huuhtele huolellisesti vedellä. Ihon tasapainon palauttamiseksi käytä puhdistusvaahdon jälkeen kasvovettä.

MIKSI SE TOIMII?

T-zone Balance Puhdistusvaahto sisältää tehokkaita mutta hellävaraisia ainesosia, jotka yhdessä ylläpitävät ihon terveyttä. Merileväuute vähentää talintuotantoa ja epäpuhtauksia. Sitruunaruoho kirkastaa ja virkistää ihoa, samalla kun kurkku viilentää ja rauhoittaa. Saippuaton koostumus takaa sen, ettei iho kuivu liikaa, vaikka puhdistus olisi tehokasta. Puhdistusvaahto poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet, jättäen ihon raikkaaksi ja tasapainoiseksi.

UKK

 • Mitä ainesosia Hydra Refine Cleansing Mousse sisältää?

  Hydra Refine Cleansing Mousse sisältää muun muassa seuraavia ainesosia: merileväuutteet (Laminaria Digitata, Ascophyllum Nodosum, Laminaria Saccharina), sitruunaruoho (Cymbopogon Schoenanthus) ja kurkku-uutetta (Cucumis Sativus). Lisäksi se sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa, sekä saippuattomia puhdistusaineita, jotka ovat hellävaraisia iholle.

 • Onko Hydra Refine Cleansing Mousse sopiva rasvaiselle iholle?

  Kyllä, tämä puhdistusvaahto on erityisesti suunniteltu vähentämään yhdistelmäihon talituotantoa ja kiiltoa ilman, että se kuivattaa ihoa. Se sisältää merilevää, sitruunaruohoa ja kurkkua, jotka auttavat pitämään ihon tasapainossa.

 • Kuinka usein voin käyttää Hydra Refine Cleansing Mousse -puhdistusvaahtoa?

  Hydra Refine Cleansing Mousse -puhdistusvaahtoa voi käyttää päivittäin, sekä aamulla että illalla. Levitä 1-2 pumppausta puhdistusvaahtoa kosteille kasvoille ja huuhtele vedellä.

Paino 0,150 kg (kilogramma)
Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Cocamidopropyyli betaiini, Glyseriini, Laurylglukosidi, Dinatrium lauroamfodiasetaatti, Pentyyliglykoli, Laminaria Digitata -uute, Ascophyllum Nodosum -uute, Laminaria Saccharina -uute, Cymbopogon Schoenanthus -uute, Cucumis Sativus (kurkku) -hedelmäuute, Farnesoli, Cymbopogon Schoenanthus -öljy, Butyleeniglykoli, Tetranatrium glutamaatti diasetaatti, Sitruunahappo, Kaliumsorbaatti, Fenoksietanoli, Natriumbentsoaatti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “T-zone Balance Hydra Refine Cleansing Mousse – Puhdistusvaahto 150ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top