Biolight Starter Collection – Aloituskokoelma

94,00 

Biolight® Aloituskokoelma kirkastaa ihoa ja vähentää hyperpigmentaatiota, paljastaen säteilevän ja nuorekkaan ihon, samalla parantaen ihon hehkua.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON BIOLIGHT® ALOITUSKOKOELMA?

Biolight® Aloituskokoelma on kirkastava ihonhoitoratkaisu, joka sisältää viisi kotona käytettävää tuotetta kätevissä aloituskoissa. Tämä kokoelma yhdistää eksklusiivisen Laminaria Complex -yhdistelmän sekä edistyneimmät kirkastavat ainesosat, kuten lakritsi, gotu kola, peptidit, pajunkuori ja diglukosyyligallic acid (DGA), auttaen paljastamaan säteilevämmän ja nuorekkaamman ihon.

KENELLE SE ON?

Biolight® Aloituskokoelma on suunnattu kaikille, jotka haluavat kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä vähentää epätasaista ihon sävyä ja hyperpigmentaatiota. Se sopii sekä miehille että naisille, jotka etsivät korkealaatuista, henkilökohtaista ja ajantasaista ihonhoitoratkaisua.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Biolight® Brightening Cleanser: Levitä kostealle iholle. Hiero huolellisesti keskittyen ongelma-alueisiin. Huuhtele haalealla vedellä. Käytä kahdesti päivässä.

Biolight® Brightening Toner: Puhdistuksen jälkeen, kostuta vanulappu kasvovedellä ja levitä iholle. Käytä kahdesti päivässä.

Biolight® Brightening Serum: Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, levitä tasaisesti iholle. Käytä kahdesti päivässä.

Biolight® Brightening Day Cream: Aamulla, puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, levitä tasaisesti iholle.

Biolight® Brightening Overnight Cream: Levitä puhdistetulle kasvoille ylöspäin ja ulospäin suuntautuvin liikkein ennen nukkumaanmenoa.

MIKSI SE TOIMII?

Biolight® Aloituskokoelma toimii, koska se yhdistää edistykselliset kirkastavat ainesosat ja eksklusiivisen Laminaria Complex -yhdistelmän. Nämä ainesosat, kuten lakritsi, gotu kola, pajunkuori ja diglukosyyligallic acid (DGA), auttavat paljastamaan säteilevämmän ja nuorekkaamman ihon. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja ne auttavat vähentämään epätasaista ihon sävyä ja hyperpigmentaatiota, samalla kun ne kosteuttavat ja vähentävät hienojen juonteiden esiintymistä.

UKK

 • Kuinka kauan kestää nähdä tuloksia Biolight® ALOITUSKOKOELMAN käytön jälkeen?

  Tulokset voivat vaihdella ihotyypin ja yksilöllisten tarpeiden mukaan, mutta monet käyttäjät huomaavat näkyviä parannuksia ihonsa sävyssä ja kirkkaudessa jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Parhaat tulokset saavutetaan jatkuvalla käytöllä.

 • Sopiiko Biolight® ALOITUSKOKOELMA herkälle iholle?

  Kyllä, Biolight® ALOITUSKOKOELMA on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sisältävät rauhoittavia ainesosia, kuten pajunkuorta, jotka auttavat vähentämään ihoärsytystä.

 • Mitä hyötyä Biolight® ALOITUSKOKOELMAN käytöstä on?

  Biolight® ALOITUSKOKOELMA tarjoaa monia etuja, kuten ihon sävyn kirkastaminen ja tasoittaminen, hyperpigmentaation vähentäminen, ihon kosteuttaminen ja hienojen juonteiden esiintymisen vähentäminen. Eksklusiiviset ainesosat, kuten lakritsi ja gotu kola, auttavat paljastamaan säteilevämmän ja nuorekkaamman ihon.

Shopping Cart
Scroll to Top