Vita Cura Sea Spa Body Moisturizer – Merikylpylän vartalovoide 240ml

42,00 

Vita Cura Merikylpylän vartalovoide on kermainen, ravitseva voide, joka sisältää merilevästä saatuja ravinteita ja jättää ihon raikkaaksi ja nuorekkaaksi.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA MERIKYLPYLÄN VARTALOVOIDE?

Vita Cura Merikylpylän vartalovoide on ravitseva, kermainen voide, joka on täynnä merilevästä saatavia ravinteita. Se sisältää 12 vitamiinia, 18 aminohappoa ja 42 hivenainetta ja mineraalia.

KENELLE SE ON?

Se on täydellinen kaikille, jotka haluavat kosteuttaa ja uudistaa ihoaan päivittäin. Sopii sekä miehille että naisille.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä iholle suihkun tai kylvyn jälkeen sekä tarpeen mukaan päivän aikana.

MIKSI SE TOIMII?

Vita Cura Merikylpylän vartalovoide toimii, koska sen koostumus sisältää tärkeitä ravintoaineita Laminaria Digitata- ja Ascophyllum Nodosum -merileväuutteista, Ginkgo Biloba -uutetta sekä vitamiineja E ja C. Se syväkosteuttaa ja uudistaa ihon pintaa jättäen iholle ihastuttavan tuoksun. Raikas sitrus-minttu tuoksu muuttuu kauniiksi jasmiinin terälehtien tuoksuksi, jossa on pehmeä, kultainen meripihkan ja puun pohjasävy.

UKK

 • Kuinka usein Vita Cura Spa Body Moisturizeria tulisi käyttää parhaan tuloksen saavuttamiseksi?

  Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan käyttämään Vita Cura Spa Body Moisturizeria päivittäin. Levitä sitä suihkun tai kylvyn jälkeen sekä tarpeen mukaan päivän aikana, jotta iho pysyy jatkuvasti kosteutettuna ja ravittuna.

 • Onko Vita Cura Spa Body Moisturizer turvallinen herkälle iholle?

  Kyllä, Vita Cura Spa Body Moisturizer on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Sen luonnolliset ainesosat, kuten merileväuutteet ja vitamiinit, ovat hellävaraisia ja tukevat ihon luonnollista tasapainoa.

 • Voiko Vita Cura Spa Body Moisturizer auttaa kuivaa ja hilseilevää ihoa?

  Kyllä, Vita Cura Spa Body Moisturizer on erityisesti suunniteltu syväkosteuttamaan ihoa ja parantamaan sen kuntoa. Sen merilevästä saadut ravinteet ja vitamiinit auttavat kosteuttamaan ja uudistamaan ihoa, mikä tekee siitä pehmeämmän ja vähemmän altis hilseilylle.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Kapryyli-/kapriinitriglyseridi, Glyseriini, Isosetyylistearaatti, Propanedioli, Glyseryylistearaatti SE, Setyylialkoholi, Setearyyliglukosidi, Setearyylialkoholi, Laminaria Digitata -uute, Ascophyllum Nodosum -uute, Ginkgo Biloba -lehtiuute, Aloe Barbadensis -lehtimehujauhe, Melissa Officinalis -lehtiuute, Natriumaskorbyylifosfaatti, Tokoferyyliasetaatti, Maitohappo, Dimetikoni, Etyyliheksyyliglyseriini, Tetranatriumglutamaattidiasetaatti, Fenoksietanoli, o-Kymeen-5-oli, Kaliumsorbaatti, Hajuste, Klorofylliini-kuparikompleksi (CI 75810), Sitronelloli, Heksyyli-kinnamaali, Limoneni, Linalooli, Lavandula Hybrida -öljy, Mentha Piperita (piparminttu) -öljy, Mentha Viridis (viherminttu) -lehtiöljy, Mentoli.

Shopping Cart
Scroll to Top