Vita Cura Sea Spa Glow Body Exfoliator – Meren Kylpylän Hehkuvartalon Kuorinta-aine 177ml

42,00 

Energisoiva Vita Cura Meren Kylpylän Hehkuvartalon Kuorinta-aine poistaa hellävaraisesti kuivan ihon, paljastaen pehmeän ja sileän ihon.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA MEREN KYLPYLÄN HEHKUVARTALON KUORINTA-AINE?

Vita Cura Meren Kylpylän Hehkuvartalon Kuorinta-aine on virkistävä vartalon kuorinta-aine, joka sisältää merisuolaa, merilevää ja aloe veraa. Tämä energisoiva kuorinta-aine poistaa hellävaraisesti kuivan ja hilseilevän ihon, paljastaen pehmeät ja sileät vartalon ääriviivat. Laminaria Digitata -merilevä on luonnollinen 12 vitamiinin lähde, mukaan lukien B12, C, E, K ja beetakaroteeni, 18 aminohappoa ja 42 hivenainetta. Ulva Lactuca -merilevä lisää ihon kiinteyden ja kirkkauden ulkonäköä, antaen iholle hehkua.

KENELLE SE ON?

Vita Cura Meren Kylpylän Hehkuvartalon Kuorinta-aine on suunniteltu tylsälle, kuivalle iholle auttamaan syväpuhdistuksessa ja kuorinnassa koko vartalolle.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Käytä suihkussa kostealle iholle. Levitä koko vartalolle ja hiero ihoa hellävaraisesti kuorien, kiinnittäen erityistä huomiota kyynärpäihin, polviin ja jalkoihin. Huuhtele huolellisesti, kuivaa pyyhkeellä ja käytä lopuksi Repêchage® Vita Cura® Sea Spa Body Moisturizer -vartalovoiteen kanssa.

MIKSI SE TOIMII?

Stimuloiva kolmoismintun tuoksu energisoi aisteja, kun taas aloe auttaa pehmentämään ja silottamaan ihoa.

UKK

 • Voiko Vita Cura Sea Spa Glow Body Exfoliatoria käyttää kasvoille?

  Vita Cura Sea Spa Glow Body Exfoliatoria ei suositella käytettäväksi kasvojen herkälle iholle, sillä se on suunniteltu vartalon iholle. Kasvojen kuorintaan suosittelemme käyttämään erityisesti kasvoille suunniteltuja tuotteita, jotka ovat hellävaraisempia.

 • Kuinka usein Vita Cura Sea Spa Glow Body Exfoliatoria tulisi käyttää?

  Vita Cura Sea Spa Glow Body Exfoliatoria voidaan käyttää 2-3 kertaa viikossa ihon tarpeiden mukaan. Usein käytettynä se auttaa ylläpitämään pehmeän ja sileän ihon, mutta on tärkeää välttää liiallista kuorintaa, joka saattaa ärsyttää ihoa.

 • Onko Vita Cura Sea Spa Glow Body Exfoliator sopiva herkälle iholle?

  Vita Cura Sea Spa Glow Body Exfoliator sisältää luonnollisia ainesosia, kuten merisuolaa, merilevää ja aloe veraa, jotka tunnetaan hellävaraisista ominaisuuksistaan. Vaikka se on suunniteltu kuivalle ja hilseilevälle iholle, suosittelemme tekemään herkkyystestin pienellä alueella ennen koko vartalon käyttöä, jos sinulla on herkkä iho.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Natriumkloridi, Merisuola, Hydratoitu Silika, Oliiviöljy PEG-7 Esterit, Mentha Arvensis Lehtiöljy, Mentha Viridis (Viherminttu) Lehtiöljy, Mentha Piperita (Piparminttu) Öljy, Laminaria Digitata Jauhe, Ulva Lactuca Uute, Aloe Barbadensis Lehtimehu Jauhe, Karrageeni, Ksantaanikumi, Glukoosi, Etyyliheksyyliglyseriini, Fenoksietanoli, Klorofylliini-Kupari Kompleksi (CI 75810), Kromihydroksidivihreä (CI 77289), Limonene.

Shopping Cart
Scroll to Top