Vita Cura Cellusea Lift Body Contour Cream – Kehon Muotoiluvoide 227ml

82,00 

Vita Cura CelluSea Lift Kehon Muotoiluvoide kiinteyttää ja tasoittaa ihoa näkyvästi, jättäen sen sileäksi, kosteutetuksi ja nuorekkaaksi.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA CELLUSEA LIFT KEHON MUOTOILUVOIDE?

Vita Cura CelluSea Lift Kehon Muotoiluvoide on dermatologisesti testattu vartalovoide, joka auttaa näkyvästi siloittamaan ja kiinteyttämään ihon ulkonäköä. Tämä tehokas, bioedistynyt ihonhoitotuote uudistaa ihoa, lievittää kuivuuden näkyvyyttä ja antaa näkyvästi kohottavan ja tasoittavan vaikutuksen.

KENELLE SE ON?

Tämä tuote on suunniteltu niille, jotka haluavat parantaa ihon kiinteyttä ja vähentää appelsiini-ihon eli epätasaisen ihon ulkonäköä.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Kuivaharjauksen jälkeen hiero voidetta ihoon. Voit käyttää myös Repêchage® LED Radio Frequency and EMS Skin Tightening -laitetta syvempään imeytymiseen ihon pintakerroksiin.

MIKSI SE TOIMII?

Vita Cura CelluSea Lift Kehon Muotoiluvoide sisältää kolme merileväuutetta, Koentsyymi A ja kofeiinia, jotka yhdessä Kappaphycus Alvarezii -uutteen ja Caesalpinia Spinosa -hedelmäuutteen kanssa auttavat pehmentämään ja kohottamaan ihon muotoja. Tämä koukuttava voide sulaa ihoon ja antaa palkitun tuoksun. Lisäksi tuote on parabeeniton.

UKK

 • Voinko käyttää Vita Cura CelluSea Lift Body Contour Cream -voidetta muiden ihonhoitotuotteiden kanssa?

  Kyllä, Vita Cura CelluSea Lift Body Contour Cream voidaan integroida osaksi ihonhoitorutiiniasi. Voit käyttää sitä yhdessä muiden vartalovoiteiden, seerumien ja hoitojen kanssa. On suositeltavaa antaa kunkin tuotteen imeytyä täysin ennen seuraavan levittämistä.

 • Voiko Vita Cura CelluSea Lift Body Contour Cream -voidetta käyttää herkälle iholle?

  Kyllä, Vita Cura CelluSea Lift Body Contour Cream on dermatologisesti testattu ja sopii useimmille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Kuitenkin, jos sinulla on erityisen herkkä iho tai allergioita, on suositeltavaa tehdä pieni testi ihon pienellä alueella ennen laajempaa käyttöä.

 • Kuinka kauan kestää nähdä tuloksia Vita Cura CelluSea Lift Body Contour Cream -voiteen käytön aloittamisen jälkeen?

  Monilla käyttäjillä alkaa näkyä muutoksia ihon ulkonäössä jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää tuotetta päivittäin ja yhdistää se terveelliseen elämäntapaan.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Kapryyli/Kaprini Triglyseridi, Glyseriini, Setearyyliglukosidi, Glyseryylistearaatti SE, Setyylialkoholi, Setyylieetterit, Theobroma Cacao (Kaakao) Siemenvoi, Setearyylialkoholi, Kappaphycus Alvarezii -uute, Laminaria Digitata -uute, Caesalpinia Spinosa -hedelmäuute, Bupleurum Falcatum -juuriuute, Enteromorpha Compressa -uute, Koentsyymi A, Kofeiini, Butyleeniglykoli, PEG-8, Dimetikoni, Kaprylyyliglykoli, Heksyleeniglykoli, Akrylaatit/C10-30 Alkyyliakrylaattiristisidos, Ksantaanikumi, Tetranatriumglutamaatti-diasetaatti, Fenoksietanoli, Kaliumsorbaatti, Tuoksu, Natriumhydroksidi

Shopping Cart
Scroll to Top