Hydra Blue Starter Collection – Aloituskokoelma

82,00 

Hydra Blue® Aloituskokoelma on viiden askeleen ihonhoitosetti, joka sisältää kestävästi kerättyä merileväuutetta, jättäen ihon pehmeäksi ja säteileväksi.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA BLUE ALOITUSKOKOELMA?

Hydra blue Aloituskokoelma on viiden askeleen ratkaisu kaikille ihotyypeille, joka sisältää Repêchagen palkitun Hydra Blue® -ihonhoitosarjan välttämättömimmät tuotteet. Tämä uusi setti tarjoaa korkeimman pitoisuuden Repêchagen eksklusiivista, kestävästi kerättyä Laminaria Digitata -merileväuutetta, joka sisältää 12 vitamiinia, 18 aminohappoa ja 42 välttämätöntä mineraalia. Tämä kokoelma auttaa pitämään ihon sileänä, pehmeänä ja säteilevänä. Hydra Blue® Aloituskokoelma sisältää viisi kotihoitotuotetta kätevissä aloituskoissa.

KENELLE SE ON?

Hydra blue Aloituskokoelma on suunniteltu kaikille ihotyypeille, niin miehille kuin naisillekin, jotka haluavat tuntea itsensä itsevarmoiksi, nuorekkaiksi ja raikkaiksi ihossaan. Tämä setti sopii erityisesti niille, jotka etsivät korkealaatuisia ja henkilökohtaisia ihonhoitoratkaisuja.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Sea Cleanse® Foaming Seaweed Cleanser: Annostele yksi tai kaksi ”pumppausta” puhdistusainetta kämmenelle. Levitä kasvoille pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti. Käytä kahdesti päivässä.

Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray: Sulje silmät ja suihkuta koko kasvoille. Käytä niin usein kuin tarpeen.

C-Serum® Seaweed Filtrate: Levitä koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kahdesti päivässä.

Hydro-Complex® PFS Moisturizing Cream (Dry): Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, levitä voidetta kasvoille ylöspäin ja ulospäin suuntautuvin vedoin. Levitä kaulalle ja kurkulle alaspäin suuntautuvin vedoin.

Opti-Firm® Eye Contour Cream: Levitä silmänympärysalueelle pyörivin liikkein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi taputtele hellävaraisesti etusormella.

MIKSI SE TOIMII?

Hydra blue Aloituskokoelma toimii tehokkaasti, koska se hyödyntää Repêchagen eksklusiivista, kestävästi kerättyä Laminaria Digitata -merileväuutetta, joka sisältää runsaasti vitamiineja, aminohappoja ja mineraaleja. Sea Cleanse® Foaming Seaweed Cleanser puhdistaa ihon kuivattamatta sitä, Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray ravitsee ja virkistää ihoa, C-Serum® Seaweed Filtrate kosteuttaa ja tuo hehkua, Hydro-Complex® PFS Moisturizing Cream kuorii ja uudistaa ihoa hellävaraisesti, ja Opti-Firm® Eye Contour Cream vähentää hienoja juonteita ja tummia silmänalusia. Tämä monipuolinen setti pitää ihosi pehmeänä, sileänä ja säteilevänä.

UKK

 • Voinko käyttää Aloituskokoelman tuotteita muiden ihonhoitotuotteiden kanssa?

  Kyllä, Aloituskokoelman tuotteet voidaan integroida olemassa olevaan ihonhoitorutiiniisi. On kuitenkin suositeltavaa kokeilla uusia tuotteita yksi kerrallaan varmistaaksesi, että ne sopivat ihollesi ilman negatiivisia reaktioita.

 • Kuinka kauan yksi Aloituskokoelma kestää päivittäisessä käytössä?

  Yksi Aloituskokoelma riittää noin 4–6 viikoksi, riippuen tuotteen käyttömääristä ja -tiheydestä. Tuotteet ovat riittoisia, ja pienet määrät riittävät kattamaan kasvot, kaulan ja dekolteen.

 • Voinko käyttää Aloituskokoelmaa, jos minulla on herkkä iho?

  Kyllä, Aloituskokoelma on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkälle iholle. Sarjan tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia, kuten Laminaria Digitata -merileväuutetta, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa ilman ärsytystä.

Shopping Cart
Scroll to Top