Hydra Blue Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray – Kosteuttava Kasvosuihke Merimineraaleilla 60ml

26,00 

Hydra Blue Algo Mist® Kosteuttava Kasvosuihke Merimineraaleilla kosteuttaa ja raikastaa ihoa merileväuutteen, C-vitamiinin, Ginkgo Biloban ja Aloe Veran avulla.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA BLUE ALGO MIST® KOSTEUTTAVA KASVOSUIHKE MERIMINERAALEILLA?

Hydra Blue Algo Mist® Kosteuttava Kasvosuihke Merimineraaleilla on ainutlaatuinen yhdistelmä merileväuutetta, C-vitamiinia, Ginkgo Bilobaa, Aloe Veraa ja appelsiinivettä, joka auttaa pitämään ihon sileänä ja pehmeänä. Tämä kosteuttava kasvosuihke on täydellinen matkalle, mutta sopii käytettäväksi milloin tahansa – rannalla, kuntosalilla, toimistossa, meikin raikastamiseen tai kotona.

KENELLE SE ON?

Hydra Blue Algo Mist® Kosteuttava Kasvosuihke Merimineraaleilla on suunniteltu kaikille, jotka haluavat kosteuttaa ihoaan ja saavuttaa hehkuvan ihon. Se sopii niin miehille kuin naisille ja on ihanteellinen kaikille ihotyypeille.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Sulje silmät ja suihkuta kasvoille. Käytä niin usein kuin tarvitset.

MIKSI SE TOIMII?

Toisin kuin muut tuotteet, jotka ovat pelkkää vettä pullossa, Algo Mist® yhdistää merileväuutteen, C-vitamiinin, Ginkgo Biloban, Aloe Veran ja appelsiiniveden, jotka yhdessä pitävät ihon kosteutettuna ja hehkuvana. Mitä kosteutetumpi iho on, sitä paremmin se hehkuu.

UKK

 • Onko Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray turvallinen herkälle iholle?

  Kyllä, Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray on turvallinen kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Sen sisältämät luonnolliset ainesosat, kuten Aloe Vera ja appelsiinivesi, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

 • Kuinka usein Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray -suihketta tulisi käyttää?

  Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray -suihketta voidaan käyttää niin usein kuin tarvitset. Se on erityisen hyödyllinen käytettäväksi, kun iho tuntuu kuivalta tai kaipaat pikaista virkistystä.

 • Voiko Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray -suihketta käyttää meikin päällä?

  Kyllä, Algo Mist® Hydrating Seaweed Facial Spray sopii erinomaisesti meikin päälle käytettäväksi. Se auttaa raikastamaan ja kosteuttamaan ihoa ilman, että se häiritsee meikkiäsi.

Ainesosat

Water/Aqua/Eau, Vesi, Propanediol, Laminaria Digitata -uutetta, Aloe Barbadensis -lehtimehujauhe, Natriumaskorbyylifosfaatti, Ginkgo Biloba -lehtiuutetta, Glyseriini, Citrus Aurantium Dulcis (Appelsiini) -hedelmävesi, Kaliumsorbaatti, Tetranatriumglutamaatti-diasetaatti, Fenoksietanoli, Tuoksu

Shopping Cart
Scroll to Top