Hydra Blue Mineral Face Shield – Mineraalikasvosuoja 60ml

87,00 

Hydra Blue Mineraalikasvosuoja on mineraalipohjainen koostumus, joka luo tasaisen mattapinnan ja suojaa ihoa. Sopii erityisesti herkälle ja rasvoittuvalle iholle.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA BLUE MINERAALIKASVOSUOJA?

Hydra Blue Mineraalikasvosuoja on mineraalipohjainen, vedetön koostumus, joka liukuu iholle pehmeästi, luoden välittömästi tasaisen mattapinnan. Tämä ihoystävällinen formula on hellävarainen jopa herkimmälle ihotyypille, jättäen ihon sileäksi ja pehmeäksi, mutta ei koskaan rasvaiseksi. Täydellinen pohjustustuote ennen meikin levittämistä.

KENELLE SE ON?

Hydra Blue Mineraalikasvosuoja sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti niille, joilla on herkkä iho tai taipumus rasvoittuvaan ihoon. Se tarjoaa ihanteellisen suojan ja valmistelee ihon meikkiä varten, tehden siitä täydellisen jokapäiväiseen käyttöön.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Joka aamu, levitä Hydra Blue Mineraalikasvosuoja -suojaava mineraalikosmetiikka kosteusvoiteen tai seerumin päälle viimeisenä ihonhoitotuotteena ennen meikin levittämistä.

MIKSI SE TOIMII?

Hydra Blue Mineraalikasvosuoja toimii ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta. Se sisältää Laminaria digitata -merilevää, joka tarjoaa luonnollisia vitamiineja, aminohappoja ja hivenaineita. Sinkkioksidi muodostaa fyysisen suojan iholle ja imee ylimääräistä öljyä, jättäen ihon tasaiseksi ja mattapintaiseksi koko päivän.

UKK

 • Miten MINERAL FACE SHIELD auttaa hallitsemaan rasvaisuutta?

  MINERAL FACE SHIELD auttaa hallitsemaan rasvaisuutta sisältämänsä sinkkioksidin ansiosta, joka imee ylimääräistä öljyä iholta. Tämä auttaa säilyttämään ihon tasaisena ja mattapintaisena koko päivän, mikä tekee siitä ihanteellisen tuotteen rasvoittuvalle iholle.

 • Voinko käyttää MINERAL FACE SHIELD -tuotetta, jos minulla on herkkä iho?

  Kyllä, MINERAL FACE SHIELD on suunniteltu erityisesti sopimaan herkälle iholle. Sen ihoystävällinen ja hellävarainen koostumus varmistaa, että tuote ei ärsytä ihoa, vaan jättää sen sileäksi ja pehmeäksi ilman rasvaisuutta.

 • Miten MINERAL FACE SHIELD eroaa muista ihonhoitotuotteista?

  MINERAL FACE SHIELD erottuu muista ihonhoitotuotteista mineraalipohjaisen, vedettömän koostumuksensa ansiosta. Se luo iholle välittömästi tasaisen mattapinnan, mikä tekee siitä täydellisen pohjustustuotteen ennen meikin levittämistä. Lisäksi se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten Laminaria digitata -merilevää ja sinkkioksidia, jotka tarjoavat iholle suojaa ja ravinteita.

Ainesosat

Dimethicone, Sinkkioksidi, Polysilicone-11, Etyyliheksyyli Metoksisinnamaatti, Kapryyli/kapriinitriglyseridi, Nailon-12, Piidioksidi, Alumiinitärkkelysoktenyylisukkinaatti, PEG-10 Dimethicone, Propaanidioli, Laminaria Digitata -uute, Tetraheksyylidekyyliaskorbaatti, Polysorbaatti 40, Isoheksadekaani, Ammoniumpolyakryloidimetyylitauraatti, Polyhydroksisteariinihappo, Fenoksietanoli, Etyyliheksyyliglyseriini

Shopping Cart
Scroll to Top