Hydra Dew Pure Moisture Lift Serum – Kosteuttava Nostoseerumi 50ml

97,00 

Hydra Dew Pure Kosteuttava Nostoseerumi palauttaa nuorekkaan hehkun. Tehokas hyaluronihappo ja luonnon bioaktiiviset aineet tasoittavat ja nuorentavat ihoa.

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA DEW PURE KOSTEUTTAVA NOSTOSEERUMI?

Hydra Dew Pure Kosteuttava Nostoseerumi on tehokas, mutta hellävarainen seerumi, joka sisältää kaksi muotoa hyaluronihappoa, erikoissekoituksen kasviperäisiä ainesosia, mastic-vesiä ja yksinoikeudella Repechage® Laminaria Digitata -merileväuutetta. Tämä rikas neste auttaa palauttamaan nuorekkaan hehkun ja tasoittamaan ihoa näkyvästi samalla vähentäen hienoja juonteita ja ryppyjä.

KENELLE SE ON?

Hydra Dew Pure Kosteuttava Nostoseerumi on suunniteltu sekä miehille että naisille, jotka haluavat elvyttää ja nuorentaa ihoaan luonnollisesti ja tehokkaasti. Se on erinomainen valinta erityisesti herkälle iholle.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä seerumia puhtaalle iholle kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Hiero kevyesti kasvoille ja kaulalle, kunnes seerumi on täysin imeytynyt.

MIKSI SE TOIMII?

Hydra Dew Pure Kosteuttava Nostoseerumi hyödyntää kahta eri tyyppistä hyaluronihappoa ja luonnonmukaisia bioaktiivisia aineita, kuten Kappaphycus Alvarezii -uutetta ja Caesalpinia Spinosa -hedelmäuutetta, jotka ovat tutkimuksissa osoittaneet tehoavansa ihon kohottamisessa ja silottamisessa. Luonnolliset eteeriset öljyt, kuten ruusu, sitrus ja geranium, rauhoittavat ihoa ja luovat miellyttävän tuoksun.

UKK

 • Onko Moisture Lift Serum turvallinen käyttää herkällä iholla?

  Kyllä, Moisture Lift Serum on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Se sisältää hellävaraisia ja luonnollisia ainesosia, jotka auttavat vahvistamaan ja rauhoittamaan herkkää ihoa.

 • Miten kauan voin odottaa näkeväni tuloksia käytettyäni Moisture Lift Serumia?

  Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, mutta monet käyttäjät huomaavat ihonsa kohentuneen jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta jatkuvasti aamuin illoin.

 • Voinko käyttää Moisture Lift Serumia muiden ihonhoitotuotteiden kanssa?

  Kyllä, Moisture Lift Serum on suunniteltu toimimaan hyvin yhdessä muiden ihonhoitotuotteiden kanssa. Suosittelemme levittämään seerumin puhtaalle iholle ennen muita kosteusvoiteita tai hoitotuotteita, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen.

Ainesosat

Vesi/Aqua/Eau, Glyseriini, Glyseriinin Polyakrylaatti, Propaandiol, Pistacia Lentiscus (Mastiksi) Kumin Vesi, Pentyleeniglykoli, Sakkariidi Isomeraatti, Natriumhyaluronaatti, Hydrolysoitu Natriumhyaluronaatti, Laminaria Digitata -uute, Chamomilla Recutita (Kamomilla) Kukkauute, Salvia Officinalis (Salvia) Lehtiuute, Tussilago Farfara (Leskenlehti) Kukkauute, Melissa Officinalis -lehtiuute, Equisetum Arvense -uute, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) Lehtiuute, Epilobium Angustifolium Kukka/Lehti/Varsi-uute, Kappaphycus Alvarezii -uute, Caesalpinia Spinosa Hedelmäuute, Akrylaatit/C10-30 Alkyyliakrylaatti Ristipolymeeri, Tetranatriumglutamaatti Diatsetaatti, Kaliumsorbaatti, Natriumsitraatti, Sitruunahappo, Natriumhydroksidi, Etyyliheksyyliglyseriini, Fenoksietanoli.

Shopping Cart
Scroll to Top