Hydra Medic Corrective Concealer – Korjaava Peitepuikko 3g

34,00 
11333,33  /kg

Hydra Medic® Korjaava Peitepuikko peittää ihon epätasaisuudet ja hoitaa sitä. Se sisältää merilevää, hopeaa ja vitamiineja, vähentäen punoitusta ja kiiltoa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Free shipping for products over 50€!

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON HYDRA MEDIC® KORJAAVA PEITEPUIKKO?

Hydra Medic® Korjaava Peitepuikko on tiivispigmenttinen, täyspeittävä vihreän sävyinen peitepuikko, joka ei vain peitä ihon epätasaisuuksia ja värivirheitä, vaan myös hoitaa ihoa. Osa Hydra Medic® Skin Care -kokoelmaa, se vähentää näkyvää punoitusta ja parantaa ihon kuntoa. Sisältää Seaweed-ekstrakteja, hopeaa sekä antioksidantteja, kuten E- ja C-vitamiineja, jotka auttavat vähentämään ongelmaihon merkkejä. Kaoliinisavi imee ylimääräistä öljyä, pitäen ihon mattapintaisena.

KENELLE SE ON?

Hydra Medic® Korjaava Peitepuikko on suunniteltu henkilöille, joilla on rasvainen ja ongelmallinen iho. Se on täydellinen tuote kaikille, jotka haluavat peittää ihon epätäydellisyydet, kuten värivirheet ja punoituksen, samalla kun he parantavat ihonsa kuntoa. Peitepuikko sopii myös niille, joiden iho on altis kiiltelemään ylimääräisestä öljystä.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Käytä Hydra Medic® Korjaava Peitepuikko kahdella tavalla. Levitä pieni määrä ongelmakohdille ja kerrosta sitten mineraali- ja vitamiinipitoinen Repêchage Perfect Skin Liquid Foundation -meikkivoide päälle, ja häivytä huolellisesti meikkisienellä. Tai vaihtoehtoisesti, saadaksesi täyspeittävän lopputuloksen, levitä peitepuikkoa ongelmakohtiin meikkivoiteen jälkeen, häivyttäen reunat meikkisiveltimellä tai -sienellä. Lopuksi, lisää ihonsävyyn sopivaa Repêchage Perfect Skin Perfecting Concealer -peiteainetta päälle ja häivytä.

MIKSI SE TOIMII?

Hydra Medic® Korjaava Peitepuikko toimii tehokkaiden ainesosiensa ansiosta. Titanium Dioxide ja Kaoliinisavi imevät ylimääräistä öljyä ja vähentävät kiiltoa. Laminaria Digitata ja Laminaria Saccharina -leväekstraktit ravitsevat ihoa, hopea tarjoaa antibakteerisia ominaisuuksia, kun taas E- ja C-vitamiinit toimivat vahvoina antioksidantteina, vähentäen punoitusta ja suojaavat ihoa ympäristön stressitekijöiltä. Tämä peitepuikko ei vain peitä, vaan myös hoitaa ihoasi jokaisella käyttökerralla, tehden siitä täydellisen valinnan jokaisen päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

UKK

  • Miten laittaa peitevoide?

    Peitevoiteen, kuten Hydra Medic® Corrective Concealerin, voi levittää kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on taputella peitepuikko ongelma-alueille ja kerrostaa sen päälle mineraali- ja vitamiinipitoinen Repêchage Perfect Skin Liquid Foundation, häivyttäen meikkisienellä. Toisessa tavassa peitepuikko levitetään ongelma-alueille meikkivoiteen jälkeen, häivyttäen reunat meikkisiveltimellä tai -sienellä. Lopuksi voi kevyesti taputella ihonsävyyn sopivaa Repêchage Perfect Skin Perfecting Concealeria päälle, häivyttäen huolellisesti meikkivoiteeseen.

  • Mikä On Cover Stick?

    Cover stick, eli peitepuikko, on tiheästi pigmentoitu peitevoide, joka auttaa peittämään ihon epätasaisuuksia, kuten värivirheitä ja punoitusta. Hydra Medic® Corrective Concealer on esimerkki tällaisesta tuotteesta, joka sisältää myös ihoa hoitavia ainesosia, kuten merileväuutteita, hopeaa sekä antioksidantteja E- ja C-vitamiineja.

Paino 0,003 kg (kilogramma)
Ainesosat

Titaanidioksidi, Kaoliini, Laminaria Digitata -uute, Hopea, Laminaria Saccharina -uute, Tokoferoli, Tetraheksyylidekyyli Askorbaatti, Lavandula Stoechas -uute

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hydra Medic Corrective Concealer – Korjaava Peitepuikko 3g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top