Perfect Skin Perfecting Concealer – Peitepuikko Light 2g

43,00 
21500,00  /kg

Peitepuikko Light peittää tummat silmänaluset ja epätasaisuudet kermaisella koostumuksellaan, antaen iholle virheettömän ja luonnollisen lopputuloksen.

Tuotetunnus (SKU): AC 2 Osasto: Avainsana tuotteelle

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON PEITEPUIKKO LIGHT?

Peitepuikko Light on runsas ja kermaisen koostumuksen omaava tuote, joka liukuu helposti iholle ja peittää monenlaisia epätäydellisyyksiä. Tämä kätevä peitepuikko auttaa häivyttämään näppylöiden, tummien silmänalusten ja erilaisten ihon virheiden näkyvyyttä, tarjoten virheettömän ihon yhdellä vedolla.

KENELLE SE ON?

Peitepuikko Light on suunniteltu kaikille, jotka haluavat peittää ihon epätasaisuuksia ja saavuttaa tasaisen ja nuorekkaan ihon. Se sopii niin miehille kuin naisille, jotka haluavat tuntea itsensä itsevarmaksi ja raikkaaksi.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Levitä peitepuikko alueelle, jossa haluat peittää epätasaisuuksia ja häivytä sormin tai meikkisienellä. Voit käyttää sitä yksinään tai meikkivoiteen alla täydellisen peittävyyden saavuttamiseksi.

MIKSI SE TOIMII?

Peitepuikko Light toimii erinomaisesti, koska sen runsas ja kermaisa koostumus sisältää tarkoin valittuja ainesosia kuten titaanidioksidia, kaoliinia ja sheavoin etyyliestereitä, jotka yhdessä auttavat peittämään ja hoitamaan ihoa. Lisäksi Laminaria Saccharina -uute ja laventeliuute rauhoittavat ihoa ja auttavat ylläpitämään sen nuorekkuutta.

UKK

 • Miksi Perfect Skin Perfecting Concealer -peitepuikko toimii niin hyvin?

  Perfect Skin Perfecting Concealer -peitepuikko toimii erinomaisesti sen runsaan ja kermaisen koostumuksen ansiosta, joka sisältää tarkoin valittuja ainesosia kuten titaanidioksidia, kaoliinia ja sheavoin etyyliestereitä. Nämä ainesosat auttavat peittämään ja hoitamaan ihoa. Lisäksi Laminaria Saccharina -uute ja laventeliuute rauhoittavat ihoa ja auttavat ylläpitämään sen nuorekkuutta.

 • Kenelle Perfect Skin Perfecting Concealer -peitepuikko sopii?

  Perfect Skin Perfecting Concealer -peitepuikko on suunniteltu kaikille, jotka haluavat peittää ihon epätasaisuuksia ja saavuttaa tasaisen ja nuorekkaan ihon. Se sopii niin miehille kuin naisille, jotka haluavat tuntea itsensä itsevarmaksi ja raikkaaksi.

 • Miten Perfect Skin Perfecting Concealer -peitepuikkoa käytetään?

  Levitä peitepuikkoa niille alueille, joissa haluat peittää epätasaisuuksia, kuten näppylöitä, tummia silmänalusia tai muita ihon virheitä. Häivytä peitepuikkoa sormin tai meikkisienellä tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Voit käyttää sitä yksinään tai meikkivoiteen alla täydellisen peittävyyden saavuttamiseksi.

Paino 0,002 kg (kilogramma)
Ainesosat

AC2 (Vaalea) AC3 (Keskiverto) AC4 (Tumma), Titaanidioksidi, Kapryyli/Kapri triglyseridi, Kaoliini, Ozoheriitti, Etyyliheksyyli palmitaat, Mikrokiteinen vaha, Dipentaerytrityyli tetrabehenate/Polihydroksistearaatti, Tridekyyli stearaatti, Neopentyyliglykoli dikaprylaatti/dikapraatti, Tridekyyli trimellitaatti, Laminaria Saccharina -uute, Tokoferoli, Kasviöljy, Oktyyli stearaatti, Retinyylipalmitaatti, Lauroyl-lisiini, Tetraheksyylidekyyli askorbaatti, Sheavoi etyyliesterit, Lavandula Stoechas -uute, Fytosteroli/Oktyylidodekyyli lauroyyli glutamaatti, Setyyli dimetikoni, Etyyliheksyyliglyseriini, Rautaoksidit (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perfect Skin Perfecting Concealer – Peitepuikko Light 2g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top