Vita Cura Starter Collection – Aloituskokoelma

118,00 

Vita Cura Aloituskokoelma on ihonhoidon luottokumppanisi matkoilla – neljä tehokasta tuotetta varmistavat raikkaan ja nuorekkaan ihon kaikkialla.

Tuotetunnus (SKU): VCT Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Free shipping for products over 50€!

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Secure Payments
Guaranteed Safe Checkout

MIKÄ ON VITA CURA ALOITUSKOKOELMA?

Vita Cura Aloituskokoelma on täydellinen ihonhoitoratkaisu matkoilla. Tämä kokoelma sisältää neljä huippulaadukasta tuotetta: Vita Cura® Triple Action Cleansing Cream, Vita Cura® Renewal Toner with Salicyclic Acid, Vita Cura® Triple Firming Cream ja Vita Cura® Renewal Serum. Jokainen tuote on suunniteltu ylläpitämään ja parantamaan ihon kuntoa missä tahansa oletkin.

KENELLE SE ON?

Vita Cura Aloituskokoelma on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat pitää ihonsa terveenä ja raikkaana matkoilla. Kokoelma sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti heille, jotka kamppailevat ihon epätasaisuuksien ja väsymyksen kanssa. Olitpa sitten liikematkalla, lomalla tai kiireisessä arjessa, tämä matkakokoisten tuotteiden kokoelma varmistaa, että ihosi hoito ei jää väliin.

KUINKA KÄYTTÄÄ?

Puhdista kasvot Vita Cura Triple Action Cleansing Cream -puhdistusvoiteella, joka poistaa epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti. Käytä sen jälkeen Vita Cura Renewal Toner with Salicyclic Acid -kasvovettä raikastamaan ja uudistamaan ihoa. Levitä Vita Cura Triple Firming Cream -kiinteyttävää voidetta parantamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Viimeistele ihonhoitorutiini Vita Cura Renewal Serum -seerumilla, joka uudistaa ihosolut ja antaa ihollesi eloisuutta.

MIKSI SE TOIMII?

Vita Cura Aloituskokoelma sisältää huolellisesti valikoidut ainesosat, kuten salisyylihappo ja ihoa uudistavat ja kiinteyttävät yhdisteet. Nämä varmistavat, että ihosi saa parasta hoitoa ja suojaa. Lisäksi Vita Cura tuotteet hyödyntävät innovatiivista Vita Cura®-teknologiaa, joka:

Kirkastaa ja kosteuttaa ihoa Vähentää ihon epätasaisuuksia ja hienoja juonteita Antaa iholle terveellistä hehkua ja kiinteyttä

Anna ihollesi parhaat mahdolliset edellytykset Vita Cura Aloituskokoelmalla, ja nauti sileämmästä, hehkuvasta ja nuorekkaasta ihosta jokaisella matkalla!

UKK

 • Onko Vita Cura Aloituskokoelma TSA-hyväksytty lentomatkustamiseen?

  Kyllä, kaikki Vita Cura Aloituskokoelma tuotteet ovat alle 100 ml, joten ne ovat TSA:n hyväksymiä ja voit ottaa ne käsimatkatavaroihin lentäessäsi. Tästä tulee hyvä matkakumppani.

 • Onko Vita Cura Aloituskokoelma sopiva kaikille ihotyypeille?

  Kyllä, Vita Cura Aloituskokoelma on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille. Kolmitoiminen puhdistusvoide ja ihoa uudistava kasvovesi auttavat puhdistamaan ja tasapainottamaan ihoa, kun taas kolmitoiminen kiinteyttävä voide ja ihosoluja uudistava seerumi tarjoavat kosteutusta ja kiinteytystä.

 • Mitä tuotteita Vita Cura Aloituskokoelma sisältää?

  Vita Cura Aloituskokoelma sisältää neljä tuotetta: Kolmitoiminen puhdistusvoide (60 ml), Ihoa uudistava kasvovesi (60 ml), Kolmitoiminen kiinteyttävä voide (30 ml) ja Ihosoluja uudistava seerumi (5 ml). Tämä setti tarjoaa kattavan ihonhoitorutiinin matkalle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vita Cura Starter Collection – Aloituskokoelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top