Nainen hymyilee peilin edessä ja pitää Repechage-sarjan ihonhoitotuotteita sinisissä pulloissa.

Seerumin käyttö: Valitse oikea seerumi ihotyypillesi

Oletko joskus miettinyt, mikä ero on seerumilla ja kosteusvoiteella?Seerumien hyötyä ei kannata aliarvioida. Tässä artikkelissa selvitetään, miten seerumit voivat muuttaa ihonhoitorutiinisi. Käsittelemme:

 • Mikä on seerumi?
 • Mihin seerumia käytetään?
 • Kuinka valita oikea seerumi ihotyypillesi?
 • Miten seerumia käytetään?
 • Käytännön vinkkejä seerumin käyttöön.

Jatka lukemista ja löydä tie parempaan ihoon. Näet pian, miksi seerumit ovat ihoa rakastavien salaisuus.

Mitä seerumi on?

Kasvoseerumi on ihonhoitotuote, joka sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia. Seerumit imeytyvät ihoon helposti ja syvälle, mikä mahdollistaa tehokkaan vaikutuksen huolenaiheisiin, kuten kosteutukseen, ryppyjen vähentämiseen ja ihon kirkastamiseen. Vieraile myymälässämme löytääksesi ihosi tarpeisiin parhaiten sopiva seerumi.

Seerumit:

 • Puhdistavat ihohuokosia
 • Vähentävät väsymyksen merkkejä
 • Silottavat ja ravitsevat ihoa
 • Vähentävät juonteita ja ryppyjä
 • Auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa
 • Vähentävät tummia läiskiä ja muita virheitä

Seerumia tulisi käyttää ennen kosteusvoidetta, koska seerumit ovat kevyempiä ja imeytyvät ihoon helposti. Kosteusvoiteet muodostavat suojakerroksen iholle, joten seerumin käyttö ennen kosteusvoidetta varmistaa, että aktiiviset ainesosat pääsevät vaikuttamaan syvälle ihoon.

Useimpia seerumeita voidaan käyttää kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Levitä seerumi puhtaalle iholle kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta. Näin varmistat, että seerumin tehoaineet pääsevät vaikuttamaan optimaalisesti.

Repechage tarjoaa laajan valikoiman seerumeita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin ihon tarpeisiin. Esimerkiksi Repechage Vita Cura Gold Serum sisältää runsaasti antioksidantteja ja kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat pitämään ihon nuorekkaana ja hehkuvana.

Repêchage Vita Cura B3 Serum Complex -seerumipakkaus ja kullanvärinen pullo, 50 ml. Anti-aging ja tasaisen ihon hoito.

Seuraavaksi käsittelemme, mihin seerumia käytetään ja miten valita oikea seerumi ihon tarpeiden mukaan.

Kuinka valita oikea seerumi ihotyypillesi?

Ensimmäinen askel seerumin valinnassa on ymmärtää, että ihotyyppiä ei tarvitse määritellä liian tarkasti. Ihon tarpeet voivat muuttua iän, ilmaston ja vuodenaikojen mukaan. Tärkeämpää on tunnistaa ihon tämänhetkiset tarpeet.

Kun valitset ihonhoitotuotteita, keskity siihen, mitä iho tarvitsee juuri nyt. Esimerkiksi kuiva iho kaipaa kosteuttavia tuotteita kuten Hydra Dew Pure serum, kun taas rasvoittuva iho hyötyy kevyemmistä, öljyttömistä tuotteista kuten Hydra Medic Beta Hydroxy serum.

Tässä on muita hienoja vaihtoehtoja:

Repechage Hydro-Complex PFS kosteuttava voide normaalille ja kuivalle iholle, sininen purkki heijastuksella.

Näiden avulla voit hoitaa useimpia iho-ongelmia. Muista, että ihonhoito on vain osa kokonaisuutta. Ruokavalio, elämäntyyli, stressi ja ympäristötekijät vaikuttavat myös merkittävästi ihon kuntoon.

Mitkä ainesosat sopivat eri ihotyypeille?

Seerumi on ihonhoitotuote, jossa ihoa hoitavat aineet on tiivistetty hyvin imeytyvään muotoon. Seerumin koostumuksessa on runsaammin aktiiviaineita sekä muita ihoa hoitavia aineita kuin voiteissa.

 • Kuiva ja pintakuiva iho: Kosteuttava seerumi kuten meidän C-serum, kuten hyaluronihapposeerumi, sopii jokaiselle, joka kaipaa lisäkosteutta. 
 • Seka- ja rasvainen iho: Tasapainottava seerumi kuten T-Zone Balancing serum, auttaa hallitsemaan talintuotantoa.
 • Ikääntyvä iho: Kollageenia sisältävä seerumi kuten Vita Cura Renewal serum, hoitaa juonteita ja ryppyjä.

Öljypohjaiset seerumit sopivat parhaiten kuivalle iholle ja ovat hyviä yö- ja talvihoidoiksi muille ihotyypeille.

Miten valita seerumi ikääntyvälle iholle?

Ikääntyvälle iholle on olemassa useita tehokkaita ainesosia. Esimerkiksi niasiiniamidi (B3-vitamiini) on monikäyttöinen superainesosa, joka silottaa ryppyjä ja sopii akneiholle sekä pigmenttimuutoksiin. Se löytyy Vita Cura B3 Gold serum.

C-vitamiiniseerumi kuten Biolight Skin Correct serum, kirkastaa ihon ja tasoittaa ihon sävyn jopa päivissä, sopien useille ihotyypeille. Seerumit imeytyvät syvälle ihoon, hoitavat tehokkaasti ja antavat tuloksia nopeasti. Niitä voi käyttää myös kasvonaamion tehostamiseen ja meikkivoiteen hoitavuuden parantamiseen. Löytääksesi sinulle täydellisen kasvonaamion, vieraile myymälämme Naamiot & Kuorinnat -osiossa.

Vitamin C Benefits & Sources: A Complete Guide | Nature Made®

Anti-age-tuotteiden tehokkaimmat raaka-aineet pitävät ihon nuorekkaana. Näitä aineita kannattaa etsiä tuotteiden kyljestä.

Miten seerumia käytetään ihonhoitorutiinissa?

Seerumi on ihonhoitotuote, jossa ihoa hoitavat aineet on tiivistetty hyvin imeytyvään muotoon. Se sisältää runsaammin aktiiviaineita kuin voiteet. Kuiva ja pintakuiva iho tarvitsee kosteuttavan seerumin, kun taas seka- ja rasvainen iho hyötyy tasapainottavasta seerumista.

Hyaluronihapposeerumi sopii kaikille, jotka kaipaavat lisäkosteutta. Kollageenia sisältävä seerumi hoitaa juonteita ja kimmoisuutensa menettänyttä ihoa. Öljypohjaiset seerumit kuten Hydra Dew Pure oil, sopivat parhaiten kuivalle iholle ja ovat hyviä yö- ja talvihoidoiksi muille ihotyypeille.

Seerumeita on tarjolla myös silmänympäryksille, vartalolle, hiuspohjalle sekä ripsille ja kulmakarvoille. Ne tarjoavat tiivistettyä hoitotehoa. Esimerkiksi Repechage Vita Cura Gold Serum on erinomainen valinta ikääntyvälle iholle, sillä se sisältää runsaasti anti-age-vaikutteisia ainesosia.

Repechage Hydra Dew Pure Serum on loistava valinta aamurutiiniin, sillä se kosteuttaa ja suojaa ihoa koko päivän ajan.

Seerumi on oleellinen osa ihonhoitoa, joka tehostaa ihon ongelmien hoitoa. Se tuo iholle aktiiviaineita kuten antioksidantteja, kosteuttavia aineita ja anti-age-vaikutteisia tehoaineita. Oikea seerumi valitaan ihon tarpeiden mukaan: esimerkiksi BHA-happoa sisältävä seerumi sopii epäpuhtaalle tai rasvoittuvalle iholle, kun taas hyaluronihappoa sisältävä seerumi on hyvä kosteusköyhälle iholle.

Kuivalle iholle suositellaan seerumeita, jotka sisältävät kosteuttavan hyaluronihapon lisäksi rasvamaisia ainesosia kuten glyseriiniä, skvalaania, keramideja, sheavoita, kollageenia tai öljyjä esimerkiksi kuten Hydra Dew Pure serum ja Hydra Dew Pure night cream. Ikääntyvälle iholle sopivat seerumit kuten Hydra Blue Peptide serum, joissa on anti-age-vaikutteisia AHA-happoja, peptidejä, kantasoluja, EGF:ää tai ginsengiä.

Vuodenaikojen mukaan seerumivalinnassa kannattaa huomioida erityisen kosteuttavat seerumit talvella kuten Hydra Dew Pure Moisturizer serum, kirkastavat seerumit keväällä kuten Biolight Skin Correcting serum, ja antioksidantteja sisältävät seerumit kesällä ja syksyllä kuten Hydra Blue C-serum.

Kuinka usein seerumia tulisi käyttää?

Ensimmäinen vaihe: Puhdista iho aina aamulla ja illalla. Puhdistus on ihonhoidon kulmakivi, ja se poistaa lian ja epäpuhtaudet, valmistaen ihon seuraavia hoitovaiheita varten. Voit löytää ihollesi sopivan puhdistusaineen käymällä kauppamme Puhdistus ja Kasvovedet -osiossa.

Brightening Facial Wash – Skin By Blair, 42% OFF

Toinen vaihe: Levitä kasvovesi puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi poistaa mahdolliset jäämät, tasapainottaa ihon pH-arvon ja kosteuttaa ihoa. Voit löytää ihosi tarpeisiin sopivan kasvoveden käymällä myymälämme Puhdistus ja Kasvovedet -osastolla.

Kolmas vaihe: Käytä kuorintaa kasvoveden jälkeen. Tämä vaihe  voidaan suorittaa aamulla ja/tai illalla muutaman kerran viikossa. Voit löytää ihosi tarpeisiin sopivan kuorinta-aineen vierailemalla kauppamme Naamiot ja Kuorinnat -osiossa.

Neljäs vaihe: Levitä seerumi kuorinnan jälkeen. Seerumi on ihonhoidon tehotuote, joka auttaa kohdistamaan erityisiä iho-ongelmia, kuten kosteuttamista, kiinteyttämistä tai kirkastamista. Voit löytää ihosi tarpeisiin sopivan seerumin käymällä kauppamme Kosteusvoiteet & Seerumit -osiossa.

Viides vaihe: Levitä kasvovoide seerumin jälkeen. Kasvovoide lukitsee kosteuden ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Voit löytää ihosi tarpeisiin sopivan kasvovoiteen käymällä myymälämme Kosteusvoiteet & Seerumit -osastolla.

Käytännön vinkkejä seerumin käyttöön

Seerumia kannattaa levittää ensisijaisesti illalla puhtaalle, hieman kostealle iholle. Yöllä ihon uusiutuminen on tehokkainta, joten seerumin aktiiviset aineet pääsevät vaikuttamaan paremmin.

Aloitusvaiheessa suosittelemme käyttämään seerumia 2-3 kuukauden ajan. Tämä antaa iholle aikaa sopeutua ja hyötyä seerumin vaikutuksista. Näin näet selkeästi, miten seerumi parantaa ihosi kuntoa.

Valitse seerumi oman ihotyyppisi ja ihon senhetkisten tarpeiden mukaan. Esimerkiksi, kosteuttava seerumi sopii kuivalle iholle kuten Hydra 4 Moisturizing Cream, kun taas kirkastava seerumi kuten Biolight Brightening Skin Correct serum on hyvä samealle iholle.

Hydra Blue Triple Peptide serum is an excellent choice for all skin types. It is based on Laminaria Digitata seaweed extract and also contains skin-renewing peptides.. The product deeply moisturizes, firms, and brightens the skin effectively.

Toinen hyvä vaihtoehto on Vita Cura Gold B3 seerum Tämä seerumi on erityisen hyvä, jos haluat pitää ihosi nuorekkaana ja elinvoimaisena. Tärkeimpinä ainesosina tämä seerumi sisältää heleyttävää ja kimmoisuutta lisäävää niasiiniamidia, kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä ravitsevaa Laminaria Digitata merileväuutetta.  

Kun käytät seerumia, muista levittää se hellävaraisesti kasvoille ja kaulalle. Anna seerumin imeytyä kunnolla ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä. Näin varmistat, että seerumin aktiiviset aineet pääsevät vaikuttamaan syvälle ihoon.

Tutustu Repechage Finlandin myymälään löytääksesi täydellisen seerumin ihotyypillesi. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua valitsemaan ihon tarpeisiin sopivimmat tuotteet.

Tilaa nyt –> Käy Kaupassamme

UKK

Mitkä ovat seerumin tärkeimmät hyödyt iholle?

Seerumi on oleellinen osa ihonhoitoa. Se tehostaa ihon ongelmien hoitoa ja tuo iholle aktiiviaineita kuten antioksidantteja, kosteuttavia aineita ja anti-age-vaikutteisia tehoaineita.

Oikea seerumi valitaan ihon tarpeiden mukaan. Repechage ammattilaiset auttavat Sinua mielellään oikean tuotteen valinnassa. 

Vuodenaikojen mukaan seerumivalinnassa kannattaa huomioida:

 • Talvella: Erityisen kosteuttavat seerumit.
 • Keväällä: Kirkastavat seerumit.
 • Kesällä ja syksyllä: Antioksidantteja sisältävät seerumit.

Voiko seerumia käyttää joka päivä?

Kyllä, seerumia voi käyttää joka päivä. Seerumi on ihonhoidon tehotuote, joka kosteuttaa, kirkastaa, kiinteyttää, silottaa tai tasapainottaa ihoa.

Seerumi sisältää tehokkaita aktiiviraaka-aineita ja imeytyy hyvin ihoon, tarjoten tehokasta hoitoa. Parhaat tulokset saavutetaan käyttämällä seerumia aamuin illoin yhdessä kasvovoiteen kanssa.

Seerumi auttaa kasvovoidetta imeytymään paremmin ja tehostaa voiteen vaikutusta, vähentäen samalla voiteen määrän tarvetta. Seerumia voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti, ja se on helppo tapa tuoda lisätehoja ihonhoitoon tarpeen mukaan.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Nainen, jolla on kasvoillaan keltainen kasvonaamio ja joka pitelee Repechage-tuotepurkkia, hymyilee.

Mikä on akne ja miten sitä hoidetaan?

Repechage Red-Out puhdistusaine pullo, jossa on merileväuutetta ja hopeaa, ympärillä viipaloituja appelsiineja.

Iho hilseilee? Syyt ja tehokkaat hoitokäytännöt

Repechage Biolight -kasvonaamio pakkauksessaan, ympärillä appelsiiniviipaleita ja vihreitä lehtiä valkoisella taustalla.

Ihon pigmenttimuutokset: Syyt, tyypit ja hoitovaihtoehdot

Shopping Cart
Scroll to Top